Elis31 Skrevet 5. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 5. februar 2007 Vi har en sånn Wilfa med to eltekroker som kom på andreplass på TV2, og er kjempefornøyde med den. Vi fikk bevist i går kveld at den kan lage STORE brød:D Vi bruker stort sett sånne ferdige melblandinger (ikke en hel pose, det blir akkurat litt for mye) når vi baker brød, har prøvd mange forskjellige, og alle har blitt gode. Maskinen er også fin til å lage bolledeig, pizzadeig etc. Anbefales! Ja, akkurat den tenkte jeg på og, da jeg vil ha et litt stort brød. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/265024-har-dere-br%C3%B8dbakemaskin/page/2/#findComment-2131563 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elis31 Skrevet 5. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 5. februar 2007 Du får ganske grove brød i brødbakemaskinen altså. Det kommer helt an på hva du har i, og at du bruker riktig program. Min Wilfa (BMC 20) har en rekke ulike programmer, noen for helkorn, andre for loff, vanlig mellomgrovt etc. Du kan se bilde og litt info om Wilfa sine her: http://www.wilfa.no/sok.asp?soketype=kategori&soket=Brødbakemaskiner Du ser at en andre modellen BMA 25? er større. Tror den har to eltekroker, og gir større/lengre brød. Men den lille, som vi har, lager brød på enten 750 g eller 1 kg avhengig av innstilling. Det kan være lurt å ha i litt kesam i grovbrød-blandingen, da blir det saftige gode brød. Se fx http://www.google.com/search?q=br%C3%B8dbakemaskin+grovbr%C3%B8d+kesam&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-US&ie=utf8&oe=utf8 for ideer. Forresten, om du er veldig var for lyder om natten, så kan du jo evt. sette på maskinen etter middag, så er brødet ferdig til kvelds. Om det ikke er rykende varmt da til frokost, så er det i alle fall ferskere enn butikkbakt brød! Takk for tips og linker! Kesam hørtes lurt ut. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/265024-har-dere-br%C3%B8dbakemaskin/page/2/#findComment-2131570 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elis31 Skrevet 5. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 5. februar 2007 Jeg bruker ikke brødbakemaskinen så ofte som jeg hadde planlagt, men den er kjekk å ha likevel, særlig når man oppdager sent om kvelden at det er tomt for brød! Da er det bare å fylle opp og sette på timer og så har man nybakt brød neste morgen. Jeg synes brødene blir gode, men de groveste brødene blir ikke så vellykkede, synes jeg. De blir litt vel kompakte. Men hvis jeg bruker max 35-40% sammalt mel går det fint. De gangene den brukes lar vi den alltid stå på med timer om natta. Det er ikke mye bråk, og den vekker meg ikke selv om vi har glemt å lukke dørene. Blir nok brødbakemaskin på oss da, da jeg hører at mange her er så fornøyde at de til og med tar den med hit og dit. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/265024-har-dere-br%C3%B8dbakemaskin/page/2/#findComment-2131576 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.