org Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Jeg lurer på om man _må_ bruke tørrgjær i brødbakemaskin? Kanskje mest anvendelig? *ønske meg maskin* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/265037-br%C3%B8dbakemaskin-igjen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
org Skrevet 4. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 4. februar 2007 Øh. Hvorfor skrev jeg ikke under det innlegget under, tro?! *trøtt* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/265037-br%C3%B8dbakemaskin-igjen/#findComment-2130722 Del på andre sider Flere delingsvalg…
keinstein Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Du må ikke, men tørrgjæren oppfører seg best når du skal bake på tid. Gjæren må ligge på en topp over væsken, så den ikke begynner å gjære før maskinen har startet. Deigen skal være ganske klissete, som kule som henger godt fast i sidene hele tiden. Ha på med vann om den slipper sidene. Ikke sett på over natta en deigbalning du ikke kjenner, det kan bli røyutvikling hvis den eser ut over kantene og ned i elementene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/265037-br%C3%B8dbakemaskin-igjen/#findComment-2130731 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Vet ikke, har aldri prøvd noe annet. Men tror det blir best med tørrgjær ja, særlig om man bruker tidsinnstilling. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/265037-br%C3%B8dbakemaskin-igjen/#findComment-2130733 Del på andre sider Flere delingsvalg…
caprice Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Alle mine brødbakemaskiner har hatt bruksanvisninger med tørrgjær. Tørrgjær liker seg også bedre i varmere temperaturer enn 37 grader, og det er mulig at maskinene da er tilpasset dette. (nå gjetter jeg altså!) Her aldri forsøkt noe annet enn tørrgjær. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/265037-br%C3%B8dbakemaskin-igjen/#findComment-2130755 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest også en mamma Skrevet 5. februar 2007 Del Skrevet 5. februar 2007 Jo, det "må" du. Det står i beskrivelsen på brødbakemaskinen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/265037-br%C3%B8dbakemaskin-igjen/#findComment-2130922 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 5. februar 2007 Del Skrevet 5. februar 2007 Har selv alltid tenkt at brødbakemaskiner er et typisk eksempel på en plasskrevende kjøkkenmaskin som blir brukt tre ganger før den stues bort. Men nå pleier jo ikke jeg å bake brød heller, og har dessuten ferskt brød i gangavstand uansett tidspunkt på døgnet.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/265037-br%C3%B8dbakemaskin-igjen/#findComment-2130928 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 5. februar 2007 Del Skrevet 5. februar 2007 De gangene jeg har brukt ferk gjær så har jeg rørt ut denne på forhånd. Ikke veldig praktisk. Så tørrgjær er best. Er det noen grunn til at du ønsker å bruke ferk gjær? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/265037-br%C3%B8dbakemaskin-igjen/#findComment-2130994 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.