Gjest just4fun Skrevet 22. februar 2007 Del Skrevet 22. februar 2007 Jeg skal lage en slik en-to-tre sjokokake til helgen, men jeg får den liksom aldri helt til... Heller den i langpanna, men da blir den jo så flat! Tenkte jeg skulle ta den i en rund form denne gangen, en slik sukkerbrød form. Når skal jeg stoppe å helle da? Når den er halv full? Litt mer enn halv full?? Noen gode tips til hvordan få en litt høy flott kake?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/267751-langpannekake-igjen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 22. februar 2007 Del Skrevet 22. februar 2007 Hvis du snakker om ferdigpakker langpannekake, så bruk to pakker. Det virker som om en pakke bare er beregnet for liten langpanne, ikke vanlig/stor langpanne. Evt. at den er beregnet for sånne helt lave langpanner, men da må man jo lage kaken lagvis etterpå med fyll mellom lagene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/267751-langpannekake-igjen/#findComment-2162107 Del på andre sider Flere delingsvalg…
carma Skrevet 22. februar 2007 Del Skrevet 22. februar 2007 Det står på pakken at den er for langpanner som er 30 x 40 cm - altså ikke store langpanner. Da kan du evt bruke to poser, som Gemini sier. Skal du lage den i rund form ville jeg heller brukt en pose TORO sjokolademuffins. Det er akkurat det samme i posene, men en muffins-pose er passe til en vanlig kakeform. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/267751-langpannekake-igjen/#findComment-2162147 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 22. februar 2007 Del Skrevet 22. februar 2007 Det var en her inne som laget lannpannekaka i en vanlig rundform forleden, men det gikk ikke bra. Den ble rå inni såvidt jeg husker, den falt sammen på midten etter steking. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/267751-langpannekake-igjen/#findComment-2162260 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kolya Skrevet 23. februar 2007 Del Skrevet 23. februar 2007 Jeg har også laget Møllerens 1-2-3 i vanlig langpanne, og den ble litt flat. Nå har jeg kjøpt meg ei langpanne på 5 liter (kjøpte den på Sparkjøp, har den også på Obs), og røra passer helt perfekt til den. Den er en mellomting mellom min største og minste langpanne. Denne kaka kan spises av dem som ikke tåler egg (vi har et par små naboer som er allergiske). Jeg synes det er bedre med en sjokoladekrem av kokesjokolade, smør og melis på toppen, enn med glasur. Men det er nå min smak 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/267751-langpannekake-igjen/#findComment-2163692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.