Gjest dårligmedmat Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 Hvordan lager man havregrøt? Er helt blank i matlaging 0 Siter
Åsemor Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 Man kjøper en pose havregryn og leser på posen. 0 Siter
forgiven Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 Det står på pakken, ja. Bruk gjerne litt melk i den, da får den litt smak. =) Kjempegodt og billig-men man går jammen fort lei av den....hehe 0 Siter
jubalong70 Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 Jeg pleier å halvblande vann og melk. Tar i så det ser ut til at det blir nok til så mange personer som skal ha. Så har jeg i havregryn til det blir endel tynnere enn slik jeg vil ha grøten. Litt salt er godt i. Kok opp under omrøring. Når grøten har kokt opp er den i prinsippet ferdig. Du kan smakssette med rosiner, honning, kanel, sukker, bær, syltetøy, epler - alt hva hjertet begjærer. Og godt er det også! 0 Siter
Piraye Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 Man kjøper en pose havregryn og leser på posen. heheh, som jeg skulle sagt det selv. 0 Siter
Piraye Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 Jeg pleier å halvblande vann og melk. Tar i så det ser ut til at det blir nok til så mange personer som skal ha. Så har jeg i havregryn til det blir endel tynnere enn slik jeg vil ha grøten. Litt salt er godt i. Kok opp under omrøring. Når grøten har kokt opp er den i prinsippet ferdig. Du kan smakssette med rosiner, honning, kanel, sukker, bær, syltetøy, epler - alt hva hjertet begjærer. Og godt er det også! Den oppskrifra med store gryn, og du spiser "havresuppe". Den burde nok koke litt for å få konsistens. 0 Siter
Speak Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 Havregryn + litt sukker + bittelitt salt i en kjele. Vann så det så vidt dekker grynene. Kok. Når det begynner å tykne heller du på melk og fortsetter å koke. Hell på melk til passe konsistens. Godt:-) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 Havregryn, mikrobølgeovn, ferdig! Det hørtes tørt ut, ingen melk eller vann. 0 Siter
Gjest creatur1 Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 Det hørtes tørt ut, ingen melk eller vann. Hehe, jo vann. Glemte det. Trenger faktisk ikke mer. Blir lett og luftig. 0 Siter
Lillemus Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 1,5 dl havregryn, 2,5 dl melk/vann og bittelitt salt om du vil det, gjerne en smørklatt (bruker det til poden min for han trenger mer fett). Kok opp og la koke et lite minutt og la evt. stå litt til den blir passe tykk. Server med sukker og kanel. 0 Siter
Gjest blame Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 Bare så du er klar over det, det er forskjell på koketid når det gjelder lettkokte og store havregryn. Pakkene er nesten identiske, så du må lese på de for å finne den du vil ha. Det er bare lettkokt som kun trenger ett minutt. 10 minutter for den andre typen. 0 Siter
fresja Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 Jeg pleier koke havregrøt av vann, for da svir jeg ikke grøten. Så blander jeg med cottage cheese, søtstoff og gjerne blåbærsyltetøy uten tilsatt sukker. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.