Hatsumomo Skrevet 10. mars 2007 Forfatter Skrevet 10. mars 2007 Bare dressing til taco? Har aldri hørt at folk har brukt noe annet enn rømme!! Hva slags dressing var dette, da? Hamburgerdressing! *ler* 0 Siter
Piraye Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Jeg likte ikke pizza (!) eller reker i hele min oppvekst...! Fant vel ut i slutten av tenårene at jeg likte det allikevel Men jeg har noen vage minner om et-eller-annet negativt knyttet til de to tingene, så jeg hadde nok fått en mindre god pizza et sted, kanskje med noe spesielt på. Rekene tror jeg bare handler om smak som forandrer seg når man blir eldre. Jeg er forresten dypt imponert over en venninnes lille sønn, som i fjor spiste KOKT (altså ikke engang fritert) blekksprut i Hellas. Lille guttungen var 5 år! Og nå i år spurte han moren sin en dag om de kunne kjøpe kreps og kose seg med til helgen! Hun lurte på hvorfor han hadde lyst på det, for hun kunne ikke huske at han hadde smakt det noengang. Og det hadde han heller ikke, svaret var: Fordi jeg må jo finne ut hvordan det smaker! Hvor mange 6-åringer er så tøffe på å prøve ny mat? (og dette er bare et par eksempler, han er utrolig allsidig i kostholdet, mens jeg ellers synes jeg hører om barn som synes alt er æsj og vondt...) Det er tøft gjort av en guttunge! Hadde også en periode der jeg ikke likte pizza. Hadde riktignok noe å gjøre med at jeg fikk spysjuka rett etter jeg hadde spist det engang så var overbevist om at det var pizzaens feil. 0 Siter
Gjest Signert Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Jeg har hatt det sånn med øl, vin og oliven. det eneste jeg ikke liker nå er stangselleri. jeg har prøvd å lære meg å like det flere ganger, men jeg brekker meg hver gang. nå har jeg gitt opp... 0 Siter
creature Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Jeg har hatt det sånn med øl, vin og oliven. det eneste jeg ikke liker nå er stangselleri. jeg har prøvd å lære meg å like det flere ganger, men jeg brekker meg hver gang. nå har jeg gitt opp... Stå på, du klarer dette også! Men jeg fatter ikke hvordan du klarer å like rusbrus. Kvalme greier. 0 Siter
tiliti Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Jeg har det inntrykket at dette skjer med de fleste etterhvert som årene går, ganske spennende egentlig. Jeg har begynt å like oliven, rødvin og en del ting til jeg ikke kommer på i øyeblikket. 0 Siter
tiliti Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Jeg har hatt det sånn med øl, vin og oliven. det eneste jeg ikke liker nå er stangselleri. jeg har prøvd å lære meg å like det flere ganger, men jeg brekker meg hver gang. nå har jeg gitt opp... Ah, stangselleri - jeg har begynt å like det i Waldorfsalat. Brakk meg før. 0 Siter
tiliti Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Mamma sier det der til meg hver gang vi spiser middag sammen, og jeg prøver, prøver, prøver og prøver. Det smaker sjelden bedre enn det gjorde sist gang jeg ikke likte det. Men det hender, og da kan det jo være verdt det. Tenk om jeg fortsatt ikke hadde oppdaget rømme til taco. *sukk* Å ja, rømmedressing ..og oljedressinger til salat - i tillegg til wok og rødvin noe av det beste som har kommet sent inn i livet mitt. 0 Siter
Caloni Makaroni Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Det er tøft gjort av en guttunge! Hadde også en periode der jeg ikke likte pizza. Hadde riktignok noe å gjøre med at jeg fikk spysjuka rett etter jeg hadde spist det engang så var overbevist om at det var pizzaens feil. Jeg hadde samme greia med flatbrød. Jeg spiste mye flatbrød sammen med lapskaus en gang, og rett etterpå ble jeg skikkelig dårlig i magen, og det førte til at jeg ikke spiste flatbrød på flere år. Ikke det at det er noen delikatesse, men jeg spiser det igjen nå 0 Siter
Caloni Makaroni Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Antall smaksløker i munnen halverer seg fra man er barn til man er voksen. Så barn finner vel smakene mer "overveldende" enn voksne. Jeg lurer noen ganger på om det er slik at man først ikke liker en smak, for så å starte å like akkurat den smaken, eller om det er sånn at man først ikke liker en matvare, men så blir det akkurat som om smaken forandrer seg. Jeg har "alltid" elsket pistasjeis. Men i en periode var det akkurat som om smaken forandret seg i munnen min, og derfor spiste jeg det ikke på flere år. Men så smakte jeg det igjen, og da smakte det akkurat like godt som før. Jeg klarer ikke solbær. Og da hjelper det ikke at jeg hver dag tar oppløselige tabletter med solbærsmak Forøvrig et godt eksempel på at visse smaker venner man seg aldri til. Har brukt dem i 2,5 år nå. 0 Siter
MsSophie Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Da er det håp da, jeg prøver meg nemmelig på sild i ulike varianter hver jul for det ser jo så godt ut. Men nei, til nå har det bare smakt pyton. Regner med at innen jeg er 50, så har det endret seg:) 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Det eneste jeg virkelig ikke takler er blodmat. At noen kan spise disse perversitetene, og til og med gjerne med sukker på, sier litt om enkeltes sinnstilstand. Ellers er jeg åpen for det meste. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Kokt potet er det værste jeg får, har ikke tjangs å svelge det. 0 Siter
Peachy Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Antall smaksløker i munnen halverer seg fra man er barn til man er voksen. Så barn finner vel smakene mer "overveldende" enn voksne. Jeg lurer noen ganger på om det er slik at man først ikke liker en smak, for så å starte å like akkurat den smaken, eller om det er sånn at man først ikke liker en matvare, men så blir det akkurat som om smaken forandrer seg. Jeg har "alltid" elsket pistasjeis. Men i en periode var det akkurat som om smaken forandret seg i munnen min, og derfor spiste jeg det ikke på flere år. Men så smakte jeg det igjen, og da smakte det akkurat like godt som før. Jeg klarer ikke solbær. Og da hjelper det ikke at jeg hver dag tar oppløselige tabletter med solbærsmak Forøvrig et godt eksempel på at visse smaker venner man seg aldri til. Har brukt dem i 2,5 år nå. Må du ta dem oppløselig da? De finnes jo som uoppløselige også. 0 Siter
Dorthe Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Kokt potet er det værste jeg får, har ikke tjangs å svelge det. Kunne ikke vært mer enig med deg, men dersom det er god saus så kan det smake bra. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Du er modig, og du vil belønnes for ditt mot:-D Fetteren min gråt første gangen han turte å spise surkål. Tårene var for alle de deilige middagene han hadde gått glipp av:-) *LOL* 0 Siter
Gjest midia Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Kunne ikke vært mer enig med deg, men dersom det er god saus så kan det smake bra. Nei det er like ille med saus også. Gratinerte poteter, pomfri, potetmos osv er kjempegodt! men å mose kokte poteter med saus selv er pyton. 0 Siter
Caloni Makaroni Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Må du ta dem oppløselig da? De finnes jo som uoppløselige også. Å? Hvor? Vet det finnes noen som ikke selges i Norge ennå, men.. 0 Siter
Peachy Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Å? Hvor? Vet det finnes noen som ikke selges i Norge ennå, men.. Jeg har ihvertfall ikke sett oppløselige, hvis de ikke løser seg opp i munnen din da? Har bare sett vanlige svelge-hele-tabletter. 0 Siter
Caloni Makaroni Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Jeg har ihvertfall ikke sett oppløselige, hvis de ikke løser seg opp i munnen din da? Har bare sett vanlige svelge-hele-tabletter. Ah. Ja, de later som om de er vanlig tabletter, men med en gang de kommer i kontakt med væske, så *pfst!* og de går i oppløsning. Prøv å slipp en oppi et glass vann en gang (om du har tilgang på sånne, da), så skjønner du hva jeg mener 0 Siter
Peachy Skrevet 10. mars 2007 Skrevet 10. mars 2007 Ah. Ja, de later som om de er vanlig tabletter, men med en gang de kommer i kontakt med væske, så *pfst!* og de går i oppløsning. Prøv å slipp en oppi et glass vann en gang (om du har tilgang på sånne, da), så skjønner du hva jeg mener Tror ikke jeg skal drive og eksperimentere så mye med dem. Du får bare svelge dem fort, da. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.