Gå til innhold

Rått bakverk - steke på nytt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg bakte en bladkrans (hvetekrans med kanelfyll) for to uker siden og puttet den i fryseren og når jeg tok den opp nå viste det seg at den ikke var gjennomstekt, men er rå inni.

Kan jeg tine den og hive den i ovnen igjen? Vil den rå deigen da stekes eller er det bare å kaste den?

hidi, the scorpion
Skrevet

Du kan forsøke, bare husk å legge noe over bladkransen, så den ikke blir svart på toppen!

Skrevet

Halvstekt. Det får du kjøpt i butikken også, så det burde bli finfint.

Skrevet

Halvstekt. Det får du kjøpt i butikken også, så det burde bli finfint.

*Hehe* Du sier noe der, jeg får ta opp en ny bit en kveld og prøve. :o)

Skrevet

Da må den være gjennomtint/tint i micro går kanskje bra?

Legg bakepapir over bladkransen når du steker den opp igjen.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...