candyqueen_83 Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Har kjøpt en hjertespringform i størrelse 22x20 cm. Men hvor mye røre skal jeg ha i formen? Hvor stor blir den sammenlignet med en vanlig rundform 24-26 cm? Må jo bli mye mindre. Fulgte ikke med noen oppskrifter. Forslag til kaker? 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Jeg har en hjertekakeform som er ca. 21 cm fra spissen til buen og ca. 23 cm fra side til side på det bredeste. Den passer akkurat til en pakke Møllerens sjokoladekakemix! ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 12. mars 2007 Forfatter Skrevet 12. mars 2007 Jeg har en hjertekakeform som er ca. 21 cm fra spissen til buen og ca. 23 cm fra side til side på det bredeste. Den passer akkurat til en pakke Møllerens sjokoladekakemix! ) Så da kan jeg bruke èn ferdigpakke da? Min form er antagelig litt mindre enn din men da kan jeg jo la den stå lenger. Blir kaken din høy? Jeg har lyst på en ganske høy kake, men da lønner det seg kanskje å sette sammen to kaker? Vet du hvordan man lager helt mørk , litt fast, sjokoladekrem til å ha oppå kaken? Vil ikke ha sånn tynn litt flytende, og lager jeg krem blir den ofte ganske lys. 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Så da kan jeg bruke èn ferdigpakke da? Min form er antagelig litt mindre enn din men da kan jeg jo la den stå lenger. Blir kaken din høy? Jeg har lyst på en ganske høy kake, men da lønner det seg kanskje å sette sammen to kaker? Vet du hvordan man lager helt mørk , litt fast, sjokoladekrem til å ha oppå kaken? Vil ikke ha sånn tynn litt flytende, og lager jeg krem blir den ofte ganske lys. Den blir ganske høy, du kan dele den i to tynne, men vi pleier å ha den i en bare. Vi bruker bare sjokoladeglasur, lages den på kakaopulver, melis og vann så blir den ganske stiv? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 12. mars 2007 Forfatter Skrevet 12. mars 2007 Den blir ganske høy, du kan dele den i to tynne, men vi pleier å ha den i en bare. Vi bruker bare sjokoladeglasur, lages den på kakaopulver, melis og vann så blir den ganske stiv? Ja men jeg vil ha den litt mer sånn kremaktig. Fast krem. Finner ikke noe bilde å vise frem heller 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Ja men jeg vil ha den litt mer sånn kremaktig. Fast krem. Finner ikke noe bilde å vise frem heller Frosting? Skjønt det er omtrent som melisglasur det også såvidt jeg har skjønt. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 12. mars 2007 Forfatter Skrevet 12. mars 2007 Frosting? Skjønt det er omtrent som melisglasur det også såvidt jeg har skjønt. Hmm.. Det er vel sjokoladekrem? Frosting? Hva er det? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 12. mars 2007 Forfatter Skrevet 12. mars 2007 Hmm.. Det er vel sjokoladekrem? Frosting? Hva er det? http://www.artoftaste.no/servlet/region?name=V2_SEKSJON_MAT_SOK_VIS&item=10499060 Litt som på dette bildet her.. 0 Siter
NeaNoor Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Ja men jeg vil ha den litt mer sånn kremaktig. Fast krem. Finner ikke noe bilde å vise frem heller Da kjøper du sånn glasurblanding på pose. Den blir litt tykk (kremete), og GOD. :-) http://www.toro.no/produktBilder/thumb/3294.gif 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 12. mars 2007 Forfatter Skrevet 12. mars 2007 http://www.artoftaste.no/servlet/region?name=V2_SEKSJON_MAT_SOK_VIS&item=10499060 Litt som på dette bildet her.. Eller som dette http://images.google.no/imgres?imgurl=http://www.malvik-produkter.no/shop/images/sjokoladekake.jpg&imgrefurl=http://www.malvik-produkter.no/shop/Details.asp%3FProductID%3D92&h=201&w=250&sz=17&hl=no&start=15&tbnid=IpkHNpCtBNqz2M:&tbnh=89&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Dsjokoladekake%2B%26svnum%3D10%26hl%3Dno%26sa%3DN 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 12. mars 2007 Forfatter Skrevet 12. mars 2007 Da kjøper du sånn glasurblanding på pose. Den blir litt tykk (kremete), og GOD. :-) http://www.toro.no/produktBilder/thumb/3294.gif Er den god? Har aldri smakt den jeg. Men er den veldig lys? 0 Siter
NeaNoor Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Er den god? Har aldri smakt den jeg. Men er den veldig lys? Nja, mellomlys. Jeg synes i allefall den er knallgod. :-) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 12. mars 2007 Forfatter Skrevet 12. mars 2007 Nja, mellomlys. Jeg synes i allefall den er knallgod. :-) Da får jeg lage både kake og glasur av halvfabrikata da ) 0 Siter
NeaNoor Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Da får jeg lage både kake og glasur av halvfabrikata da ) Hehe, ja. Jeg har i allefall aldri fått så god glasur som med den. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 12. mars 2007 Forfatter Skrevet 12. mars 2007 Hehe, ja. Jeg har i allefall aldri fått så god glasur som med den. Men det finnes vel en helt lik pose men med mørk glasur også? 0 Siter
NeaNoor Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Men det finnes vel en helt lik pose men med mørk glasur også? Ja, det mener jeg at det gjør. Den har jeg aldri prøvd. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.