ringerikskringla Skrevet 14. mars 2007 Del Skrevet 14. mars 2007 jeg selv er konditor og denne oppskriften har jeg fått av pappa som har samme yrke...liten form:: 4 egg,150gr farin,150gr mel og 1 ts bakepulver.stor form::6 egg,225gr farin,225gr mel og 1,1/2 ts bakepulver.. 210 grader 30-35 min har aldri vært uheldig jeg tar den rett ut av ovnen,setter den på benken og tar den ut av formen når kaken er kald.. har aldri tatt hensyn til att alle ingridienser har riktig tempratur heller,det gjør vi ikke i ett bakeri heller 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/270300-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-2191145 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tacomix Skrevet 14. mars 2007 Del Skrevet 14. mars 2007 jeg selv er konditor og denne oppskriften har jeg fått av pappa som har samme yrke...liten form:: 4 egg,150gr farin,150gr mel og 1 ts bakepulver.stor form::6 egg,225gr farin,225gr mel og 1,1/2 ts bakepulver.. 210 grader 30-35 min har aldri vært uheldig jeg tar den rett ut av ovnen,setter den på benken og tar den ut av formen når kaken er kald.. har aldri tatt hensyn til att alle ingridienser har riktig tempratur heller,det gjør vi ikke i ett bakeri heller Er det du som baker så gode kaker og boller;)! De er så gode der du bor:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/270300-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-2191155 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 14. mars 2007 Del Skrevet 14. mars 2007 Kjøp ferdig. Det er helt OK. Jeg baker noen ganger, andre ganger kjøper jeg ferdig. Folk merker ikke forskjellen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/270300-sukkerbr%C3%B8d/page/2/#findComment-2191175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.