Gå til innhold

Anbefalte innlegg

ringerikskringla

jeg selv er konditor og denne oppskriften har jeg fått av pappa som har samme yrke...liten form::

4 egg,150gr farin,150gr mel og 1 ts bakepulver.stor form::6 egg,225gr farin,225gr mel og 1,1/2 ts bakepulver..

210 grader 30-35 min

har aldri vært uheldig

jeg tar den rett ut av ovnen,setter den på benken og tar den ut av formen når kaken er kald..

har aldri tatt hensyn til att alle ingridienser har riktig tempratur heller,det gjør vi ikke i ett bakeri heller

Fortsetter under...

Gjest Tacomix

jeg selv er konditor og denne oppskriften har jeg fått av pappa som har samme yrke...liten form::

4 egg,150gr farin,150gr mel og 1 ts bakepulver.stor form::6 egg,225gr farin,225gr mel og 1,1/2 ts bakepulver..

210 grader 30-35 min

har aldri vært uheldig

jeg tar den rett ut av ovnen,setter den på benken og tar den ut av formen når kaken er kald..

har aldri tatt hensyn til att alle ingridienser har riktig tempratur heller,det gjør vi ikke i ett bakeri heller

Er det du som baker så gode kaker og boller;)! De er så gode der du bor:)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...