pekkaline Skrevet 19. mars 2007 Skrevet 19. mars 2007 Ja det er ikke lenge til påske nå Vi har innvitert med en hel haug på turen, og nå er jeg i villrede for hva slags mat jeg kan få til. Vi blir opptil 18stk på det meste. Vi har en komfyr og en liten benk...... Vi må spise i to puljer. Hvilke "ferdig"-gryteretter er best? Vi skal ha middag/varm mat fire av dagene. Hva er typisk hyttemat for deg? 0 Siter
Mirabell Skrevet 19. mars 2007 Skrevet 19. mars 2007 Ferdig grilla kyllinglår med ris og salat. Lårene varmes bare i stekeovnen. 0 Siter
pekkaline Skrevet 19. mars 2007 Forfatter Skrevet 19. mars 2007 Ferdig grilla kyllinglår med ris og salat. Lårene varmes bare i stekeovnen. Ja det kan gå an, sålenge de er ferdigstekt, takk for tips 0 Siter
Gjest D*lilith Skrevet 19. mars 2007 Skrevet 19. mars 2007 Typisk hyttemat er suppe og gryteretter 0 Siter
Soria Skrevet 19. mars 2007 Skrevet 19. mars 2007 Typisk hyttemat er suppe og gryteretter Et tips er å ta med ferdigstekt kjøttdeig til gryteretter 0 Siter
pekkaline Skrevet 19. mars 2007 Forfatter Skrevet 19. mars 2007 Et tips er å ta med ferdigstekt kjøttdeig til gryteretter Bra tips! For det tar tid å steike opp til så mange folk Ja det skal jeg gjøre! 0 Siter
pekkaline Skrevet 19. mars 2007 Forfatter Skrevet 19. mars 2007 Typisk hyttemat er suppe og gryteretter Ja blir bra det. Satser på soldager også slik at vi kan grille noen pølser og burgere 0 Siter
Gjest påsketur! Skrevet 20. mars 2007 Skrevet 20. mars 2007 Spleises det på maten eller hvordan gjør dere det? Bare lurer, siden vi skal på hytte en hel gjeng, og ikke alle spiser like mye som enkelte andre...... Det kommer bla. en mann, som spiser for 3 menn. Jeg lever litt på lavbudsjett for tiden, så jeg syns det er vanskelig å spleise likt når jeg ikke spiser like mye som alle..... kanskje sært men... Hvordan ordner dere det? 0 Siter
pekkaline Skrevet 20. mars 2007 Forfatter Skrevet 20. mars 2007 Spleises det på maten eller hvordan gjør dere det? Bare lurer, siden vi skal på hytte en hel gjeng, og ikke alle spiser like mye som enkelte andre...... Det kommer bla. en mann, som spiser for 3 menn. Jeg lever litt på lavbudsjett for tiden, så jeg syns det er vanskelig å spleise likt når jeg ikke spiser like mye som alle..... kanskje sært men... Hvordan ordner dere det? Vi har ikke avtalt det helt enda. Men vi har vært på tur før. Vi bruker å handle inn brød,melk,pålegg, saft,frukt, egg mm og middags tilbehøret på felles. Hver enkelt kjøper sitt eget kjøtt(hvis vi skal grille) og evt pils og snop. Når vi lager liste så handler vi utfra en normal porsjon til hver. Og vil noen ha noe over det så kjøpes det selv. Jeg forstår at du ikke vil legge ut for han som spiser for tre. Dere har sikkert en samling for å diskutere mat handel. Noen ganger så tar bare alle med seg eget pålegg hjemmefra, så spiser alle av alt på bordet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.