jubalong70 Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Hva gjør dere med middag på søndager når været er så fint som det har vært hos oss i dag? Ofte prøver vi å få til en litt god søndagsmiddag, men når været er flott er jo både ungene og vi ute mesteparten av dagen. Da blir det gjerne til at vi bare soser noe kjapt i hop - havregrøt, posesuppe, ostesmørbrød el.l. Hvordan gjør dere det? Og er det noen som har gode tips til noe som kan lages uten å ha "noe" i kjøleskapet (for jeg glemmer jo å ta opp ting fra fryseren), og som går rimelig kjapt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest grønn tulipan Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Pizzabringer'n ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210422 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 15. april 2007 Forfatter Del Skrevet 15. april 2007 Pizzabringer'n ;-) He, he - det var et meget praktisk tips 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210426 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Vi hadde take away fra kinaresturant, enkelt og kjempegodt. Jeg hadde ikke lyst og oppgi min stilling på verandaen med nesa gravd i ei boka, mens jeg slikka sol. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210435 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsemor Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Vi er fæle til å spise junk på søndager. McDonalds, tilkjørt pizza, frossenpizza, kebab, kinesisk take-out, wok take-out... Men i dag hadde vi noen kyllingfileter i kjøleskapet som vi tok kjapt og enkelt sammen med makaroni og hvitløksbaguetter. Mannen lagde mat mens jeg og snuppa var ute og gravde i jord. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210436 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 15. april 2007 Forfatter Del Skrevet 15. april 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1176657582' post='3592004] Vi hadde take away fra kinaresturant, enkelt og kjempegodt. Jeg hadde ikke lyst og oppgi min stilling på verandaen med nesa gravd i ei boka, mens jeg slikka sol. Kjekt med take-away, ja. Skal huske på det 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210440 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 15. april 2007 Forfatter Del Skrevet 15. april 2007 Vi er fæle til å spise junk på søndager. McDonalds, tilkjørt pizza, frossenpizza, kebab, kinesisk take-out, wok take-out... Men i dag hadde vi noen kyllingfileter i kjøleskapet som vi tok kjapt og enkelt sammen med makaroni og hvitløksbaguetter. Mannen lagde mat mens jeg og snuppa var ute og gravde i jord. Serverte du bare makaronien uten noe saus? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210442 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lage mat ute Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Hva med grilling? Enten pølser,hamburgere eller noe finere kjøtt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210448 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Vi griller veldig ofte på slike fine dager. Veldig ofte så griller vi kyllingfilet. Da har vi en salat til. Og enten ris og saus, eller noe brød. Da foregår iallefall hovedtiden av matlaginga utendørs. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210449 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsemor Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Serverte du bare makaronien uten noe saus? Det var gubbens prosjekt. Ja, det var tørt. Han pøste på med ketchup. Jeg tok litt ketchup på jeg og. Ville nok helst hatt noe saus ja. Hadde det vært opp til meg hadde det blitt ris i stedet for makaroni. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210454 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisabeth Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Vi har ofte lettvint mat på helgedagene. Jeg vil ikke at middagstilberedning skal styre hva vi bruker dagen til: Det er mye viktigere å bruke tida sammen og være ute :-) Men det går an å lage sunn mat uten at det tar altfor lang tid også da. Mat som stekes i ovn feks, passer seg ofte nesten selv. Noen ganger spiser vi "middagkveldsmat", dvs middag sånn i 18-19-tida. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210460 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 15. april 2007 Forfatter Del Skrevet 15. april 2007 Hva med grilling? Enten pølser,hamburgere eller noe finere kjøtt. Joda, det er jo en god ide. Må bare hente frem grillen og utemøblene først 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210463 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Vi forsøker å kose oss litt ekstra i helgene, men er ikke opptatt av at maten skal være spesielt fin eller veltilberedt. Sjelden fiskepinner på en søndag, men gjerne grillede pølser eller take-away-pizza :-). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210473 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pekkaline Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Engangsgrill og pølser er kjekt å ha liggende til slike dager. Vi er ikke så avhengig av middag og kan godt bare ha brødskiver på slike dager. Så varmer vi litt suppe til kvelds istedenfor. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210483 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonette Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 I dag kjørte vi til byn, og gikk å spiste på Egon. Og i går ble det også veldig enkelt. Da varmet jeg fiskekaker i mikroen, og hadde de på brødskiver, sammen med satat, tomat og agurk. Det blir som regel enkel mat hos oss når været er strålendes. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210504 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 15. april 2007 Forfatter Del Skrevet 15. april 2007 I dag kjørte vi til byn, og gikk å spiste på Egon. Og i går ble det også veldig enkelt. Da varmet jeg fiskekaker i mikroen, og hadde de på brødskiver, sammen med satat, tomat og agurk. Det blir som regel enkel mat hos oss når været er strålendes. Ideen med fiskekaker på brød var god. Men hva er "satat" 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210552 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Ideen med fiskekaker på brød var god. Men hva er "satat" Tenker det er skriveleif for salat jeg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210566 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Vi griller. Eller tar det enkelt med spekeskinke, ost, brød og en vinflaske - spekemat og ost har vi så og si alltid i huset. Eller venter med middagen til sola ikke er så deilig lenger. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210576 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 15. april 2007 Forfatter Del Skrevet 15. april 2007 Tenker det er skriveleif for salat jeg. Skjønte jo det da, syntes bare den var litt morsom .) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210582 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 15. april 2007 Del Skrevet 15. april 2007 Jeg tok ut laksefileter fra fryseren i formiddag. Etter tre timer på kjøkkenbenken var de ferdig tint. Jeg smurte en ildfast form og la laksefiletene, paprikabiter og purreløkringer utover. På toppen helte jeg en boks rømme iblandet litt melk. Sitronpepper ble strødd over og fomen ble satt i steikovnen. Som tilbehør hadde vi kokt ris. Lettvindt og godt når det er pent vær ute! Oppskriften fikk jeg forresten her på DOL :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/273263-mat-p%C3%A5-fine-s%C3%B8ndager/#findComment-2210593 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.