Gjest amilia Skrevet 18. april 2007 Skrevet 18. april 2007 Vi har en forholdsvis ny innbyggingskomfyr, ca 1 år gammel. Når jeg baker kaker må jeg alltid steke dem myyye lenger enn det står i oppskriften, og kakene ender oftest opp rå inni og overstekt ellers. Hvordan kan jeg finne ut om det er feil på den? Det kan vel være et element som er gåent muligens.....? 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 18. april 2007 Skrevet 18. april 2007 Har den vært sånn hele tiden, og gjelder dette alle kaker? Du kan prøve å senke temperaturen litt og ha kaka en stund lenger i ovnen. Hvis problemet har oppstått i det siste ville jeg kontaktet de jeg kjøpte komfyren av. Vi har ny komfyr der langpanna er litt mindre enn den forrige, så da ser jeg at kaka trenger litt lenger tid i ovnen. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.