Gjest togli Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Vi skal feire sjuårsdag imorgen etter jobb. Det hadde vært en stor fordel for meg om jeg kunne laga pizzadeigen klar allerede i kveld. Er dette mulig? Sette den i kjøleskapet, mindre gjær..eller? 0 Siter
Gjest Cezalion Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 "Legg et kjøkkenhåndkle i en liten bolle, legg deigen oppå og dekk med et nytt kjøkkenhåndkle. Sett i kjøleskapet. Der holder deigen seg i opp til 2 døgn. Ta ut av kjøleskapet og la deigen stå i romtemperatur i 10-15 minutter før du begynner å arbeide med den". 0 Siter
Gjest togli Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 "Legg et kjøkkenhåndkle i en liten bolle, legg deigen oppå og dekk med et nytt kjøkkenhåndkle. Sett i kjøleskapet. Der holder deigen seg i opp til 2 døgn. Ta ut av kjøleskapet og la deigen stå i romtemperatur i 10-15 minutter før du begynner å arbeide med den". Supert! Like mye gjær som vanlig? Tusen takk:-) 0 Siter
Gjest Cezalion Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Supert! Like mye gjær som vanlig? Tusen takk:-) Jeg har i allefall brukt like mye gjær, og det har gått fint. :-) 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Det går fint an. Men om du er skikkelig lat, kan du kjøpe toro ferdig pizzadeig som ikke trenger heving. Bare blande pulveret med vann, røre sammen og kjevle ut. Den blir helt grei. 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Det går fint an. Men om du er skikkelig lat, kan du kjøpe toro ferdig pizzadeig som ikke trenger heving. Bare blande pulveret med vann, røre sammen og kjevle ut. Den blir helt grei. Hvor mye koster den deigen? Lønner det seg i pris? 0 Siter
pekkaline Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Det går fint an. Men om du er skikkelig lat, kan du kjøpe toro ferdig pizzadeig som ikke trenger heving. Bare blande pulveret med vann, røre sammen og kjevle ut. Den blir helt grei. Den kjøpte jeg i går, men den er ikke stor selv om det står familie på den. Jeg måtte til med mere mel og gjær for å få bra størrelse........ Hvis det er små runde bunner man skal lage så er den vel grei. 0 Siter
pekkaline Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Hvor mye koster den deigen? Lønner det seg i pris? Rundt 20kr, nei du får flere pizzabunner om du lager dem selv 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Hvor mye koster den deigen? Lønner det seg i pris? Nei, sånne ting lønner seg selvsagt aldri i pris. Men av og til kan de være greie alternativer av hensyn til tid. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Den kjøpte jeg i går, men den er ikke stor selv om det står familie på den. Jeg måtte til med mere mel og gjær for å få bra størrelse........ Hvis det er små runde bunner man skal lage så er den vel grei. Hvis du er interessert i store, tjukke bunner er det vel kanskje ikke så drøyt, nei. Jeg har bare brukt den en gang, men jeg var godt fornøyd. Veldig tidsbesparende, og noen ganger er det det viktigste. 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Rundt 20kr, nei du får flere pizzabunner om du lager dem selv Takk for svar. Du vet at jeg ikke helt greier å tenke på ting for tiden. Så tenkte at en slik pizza deig hadde vært super. Får sjekke på butikken i morgen. 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Nei, sånne ting lønner seg selvsagt aldri i pris. Men av og til kan de være greie alternativer av hensyn til tid. Takk for svar. Nei, det lønner seg vel ikke i pris. Men sikkert helt ok når jeg ikke orker å stå å lage ting for tiden. Så jeg tester ut en slik en denne uken tenker jeg. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Samme mengde gjær, la den kaldheve i kjøleskap er helt konge. Jeg gjør det nesten alltid. Deigen blir bare ennå bedre å jobbe med da. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Takk for svar. Nei, det lønner seg vel ikke i pris. Men sikkert helt ok når jeg ikke orker å stå å lage ting for tiden. Så jeg tester ut en slik en denne uken tenker jeg. Jeg vil tro det går like fort å smekke sammen fra scratch. Visp ut en pakke tørrgjær i lunka vann, tilsett en liten ts sukker (så gjæren får litt å jobbe med) og litt salt, tilsett mel til deigen har litt klissete konsistens, og la den heve natta over i kjøleskapet. Lett som ingenting! 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Jeg vil tro det går like fort å smekke sammen fra scratch. Visp ut en pakke tørrgjær i lunka vann, tilsett en liten ts sukker (så gjæren får litt å jobbe med) og litt salt, tilsett mel til deigen har litt klissete konsistens, og la den heve natta over i kjøleskapet. Lett som ingenting! Ja, det er ikke så vansklig å lage en pizzadeig. Takk for ditt svar. Det hjelper med slike svar i en slik stund jeg er i nå. Men jeg har lyst til å prøve noe annet også, enn min kjedlige pizzadeig. 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Jeg vil tro det går like fort å smekke sammen fra scratch. Visp ut en pakke tørrgjær i lunka vann, tilsett en liten ts sukker (så gjæren får litt å jobbe med) og litt salt, tilsett mel til deigen har litt klissete konsistens, og la den heve natta over i kjøleskapet. Lett som ingenting! Ja, det er ikke så vansklig å lage en pizzadeig. Takk for ditt svar. Det hjelper med slike svar i en slik stund jeg er i nå. Men jeg har lyst til å prøve noe annet også, enn min kjedlige pizzadeig. 0 Siter
Gjest Vekten87 Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 det er nettopp kommet en nyhet på butikkene, en ferdig pizzabunn deig, som er snurret på matpapir.. har ikke prøvd den.. mer virket ganske genialt. men vet ikke om alle butikker har fått den inn enda. pakken er rød, vet ikke navn. kan fåes i vafel deig også. du kan jo høre i butikkene rundt deg.. hadde passet perfekt i ditt tilfelle 0 Siter
Minaline Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Jeg vil tro det går like fort å smekke sammen fra scratch. Visp ut en pakke tørrgjær i lunka vann, tilsett en liten ts sukker (så gjæren får litt å jobbe med) og litt salt, tilsett mel til deigen har litt klissete konsistens, og la den heve natta over i kjøleskapet. Lett som ingenting! Tørrgjær rett i vannet? Er det kun når deigen skal kaldheves, eller kan man gjøre det med vanlig heving også? Trodde tørrgjæren skulle blandes i melet? 0 Siter
dolores83 Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 det er nettopp kommet en nyhet på butikkene, en ferdig pizzabunn deig, som er snurret på matpapir.. har ikke prøvd den.. mer virket ganske genialt. men vet ikke om alle butikker har fått den inn enda. pakken er rød, vet ikke navn. kan fåes i vafel deig også. du kan jo høre i butikkene rundt deg.. hadde passet perfekt i ditt tilfelle Den er fra Tine. God, men ganske dyr, da. Mener å huske at den kosta i overkant av 30 kr på Rimi (det var langpannevarianten). 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 6. mai 2007 Skrevet 6. mai 2007 Tørrgjær rett i vannet? Er det kun når deigen skal kaldheves, eller kan man gjøre det med vanlig heving også? Trodde tørrgjæren skulle blandes i melet? Aner ikke, men det funker vaffal. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.