pekkaline Skrevet 15. mai 2007 Del Skrevet 15. mai 2007 Jeg har en kakebunn liggende som er holdbar lenge enda. Det jeg lurer på nå er om noen av dere kan tipse meg om hva jeg kan gjøre med den. Jeg tenker å lage (16mai) noe jeg kan ta med i bilen, og som kan stå i bilen 17mai til utpå ettermiddagen. Altså ikke fløtekake. (Det er sukkerbrød typen.) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/275939-kakebunn/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tinkebøtta Skrevet 15. mai 2007 Del Skrevet 15. mai 2007 Fylle med vaniljekrem eller romkrem og syltetøy Pynte tett i tett med jordbær. Pensle over bærene med halvstivnet gele for å forsegle og bevare. Ta med en flaske krem på boks og pynte rundt og oppå rett_før_servering 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/275939-kakebunn/#findComment-2228908 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pekkaline Skrevet 15. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 15. mai 2007 Fylle med vaniljekrem eller romkrem og syltetøy Pynte tett i tett med jordbær. Pensle over bærene med halvstivnet gele for å forsegle og bevare. Ta med en flaske krem på boks og pynte rundt og oppå rett_før_servering Nå fikk jeg vann i munnen Vanlijekremen blir ikke sur da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/275939-kakebunn/#findComment-2228911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tinkebøtta Skrevet 15. mai 2007 Del Skrevet 15. mai 2007 Nå fikk jeg vann i munnen Vanlijekremen blir ikke sur da? Hvis du bruker sånn ferdig vanlijekrem (Piano?) så står den jo i romtemperatur i butikken. I tillegg er den vel så stappfull av konserveringsmidler at det neppe er noen fare. Men det er klart, blir kaken stående i solskinn i en bil så er det vel ikke mye som overlever. Har du mulighet for kjøleboks med fryseelement? Jeg har faktisk en sånn kakebeholder hvor man kan putte fryseelementer i lokket. Kjempesmart. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/275939-kakebunn/#findComment-2228916 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pekkaline Skrevet 15. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 15. mai 2007 Hvis du bruker sånn ferdig vanlijekrem (Piano?) så står den jo i romtemperatur i butikken. I tillegg er den vel så stappfull av konserveringsmidler at det neppe er noen fare. Men det er klart, blir kaken stående i solskinn i en bil så er det vel ikke mye som overlever. Har du mulighet for kjøleboks med fryseelement? Jeg har faktisk en sånn kakebeholder hvor man kan putte fryseelementer i lokket. Kjempesmart. Jeg har kjøleboks ja, kan sikkert bruke den til flere ting. Den kakeboksen du nevner høres smart ut, er det party-vare eller kjøpt i butikk? Greit å ha. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/275939-kakebunn/#findComment-2228920 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tinkebøtta Skrevet 15. mai 2007 Del Skrevet 15. mai 2007 Jeg har kjøleboks ja, kan sikkert bruke den til flere ting. Den kakeboksen du nevner høres smart ut, er det party-vare eller kjøpt i butikk? Greit å ha. Jeg er ganske sikker på at den er kjøpt i butikk. Har fått den i gave av en som ikke frekventerer home parties ("gamle svigermor") Vet ikke hvor den er kjøpt dessverre... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/275939-kakebunn/#findComment-2228927 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linnea78 Skrevet 16. mai 2007 Del Skrevet 16. mai 2007 Du kan også pynte med melis i 17.mai farger. Og evt ha syltetøy eller gele inni kaka. Vet foresten at de har hatt slike kaketiner med kjøleelement på Jernia. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/275939-kakebunn/#findComment-2229697 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pekkaline Skrevet 16. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 16. mai 2007 Du kan også pynte med melis i 17.mai farger. Og evt ha syltetøy eller gele inni kaka. Vet foresten at de har hatt slike kaketiner med kjøleelement på Jernia. Takk!! Skal kjøpes 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/275939-kakebunn/#findComment-2229754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.