Gjest Rinja Skrevet 16. mai 2007 Skrevet 16. mai 2007 Spekemat, einerøkt laks fra Lofoten og eggerøre. Bløtekake og ostekake. 0 Siter
Gjest Rinja Skrevet 16. mai 2007 Skrevet 16. mai 2007 Sodd blir det i år. Godt ja. Lager du den fra bunn, eller kjøper du Trøndersodd på boks?? (Har motatt, blir nok tid til rapport og svar ikveld ;o) 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. mai 2007 Skrevet 16. mai 2007 Lager du den fra bunn, eller kjøper du Trøndersodd på boks?? (Har motatt, blir nok tid til rapport og svar ikveld ;o) Nevn ikke trøndersodd på boks!!! Det er helligbrøde og har overhode _ingenting_ med sodd å gjøre!!! Det er kjøttsuppe. Sodd består av kraft med kjøttboller og kjøtt og så serveres gulrot og potet ved siden av. Lager ikke søet (kraften) og bollene selv da, de kjøpes. Men det er ikke jeg som er vertinne så jeg kommer til dekket bord! ) 0 Siter
Ulrikke Skrevet 16. mai 2007 Skrevet 16. mai 2007 Sambo har tradisjon med rømmegrøt og spekemat, så det pleier vi ofte å ha. Ellers har vi grillet eller gjerne hatt laks. I morgen skal vi til foreldrene mine, og vet ikke hva vi får (men rømmegrøt blir det etter toget, da...) 0 Siter
pekkaline Skrevet 16. mai 2007 Skrevet 16. mai 2007 He he, hvis det er sånn med helium i som flyr til værs hvis man mister dem du mener, så ja; gassballong/heliumballong Fikk meg en liten latter da. Så for meg at du og faren satt og tviholdt i digre luftballonger mens dere strevde med å holde ungene i nærheten og tørke is fra bunadene *LOL* 0 Siter
annegunn Skrevet 16. mai 2007 Skrevet 16. mai 2007 Ikke noe fast. I morgen blir det grillmat eller raclette, avhengig av været. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 16. mai 2007 Skrevet 16. mai 2007 Jeg og Lurveline lager koldtbord til 13-14 stykker hver 17mai vi!! Skal si dere det er godt og avslappende å kose seg med dette etter en lang dag. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 16. mai 2007 Skrevet 16. mai 2007 Nevn ikke trøndersodd på boks!!! Det er helligbrøde og har overhode _ingenting_ med sodd å gjøre!!! Det er kjøttsuppe. Sodd består av kraft med kjøttboller og kjøtt og så serveres gulrot og potet ved siden av. Lager ikke søet (kraften) og bollene selv da, de kjøpes. Men det er ikke jeg som er vertinne så jeg kommer til dekket bord! ) Huff og huff håper denne boksen blir forbuden snart eller får et navnebytte. Hvorfor i huleste huttuheita heter det skvipet for trøndersodd? Det er jo ingen trøndere som vil kjennes ved denne boksen. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.