smekka Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Er helt uten idéer i dag... Så håper på tips fra dere 0 Siter
gunrika Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Jeg lager kjøttbrød fylt med fetaost og soltørka tomater med bacon på toppen. Dette står nå i ovnen sammen med poteter, løk og gulrøtter, så nå er det bare sjysaus som skal lages 0 Siter
pærebrus Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Jeg lager kjøttbrød fylt med fetaost og soltørka tomater med bacon på toppen. Dette står nå i ovnen sammen med poteter, løk og gulrøtter, så nå er det bare sjysaus som skal lages Oj, gidder du å legge ut oppskrift på dette? Høres godt ut. 0 Siter
Gjest Timiti Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Jeg lager kjøttbrød fylt med fetaost og soltørka tomater med bacon på toppen. Dette står nå i ovnen sammen med poteter, løk og gulrøtter, så nå er det bare sjysaus som skal lages Kjøttbrød? Hvordan lager du det? Hørtes godt ut. Vi skal ha pølser og brokkoliblanding i ildfast form og poteter til. Litt kjedelig, men veldig enkelt. 0 Siter
gunrika Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Oj, gidder du å legge ut oppskrift på dette? Høres godt ut. Kjøttbrød med fetaost Oppskrift til 6 personer. 1/2 dl strøkavring eller brødrasp 1 dl vann 600 g kjøttdeig 1 egg 2 ss finhakket løk 1 ts salt 1/4 ts pepper Fyll: 75 g fetaost 5 soltørka tomater i olje 1 ts timian Surres med 150 g bacon i skiver Stekes ved 175 grader ca 45 min på midterste rille. 1. Legg strøkavring i vann ca 10 min. Rør inn kjøttdeig, løk, egg salt og pepper og bland godt. 2. Fyll Skjær fetaost i terninger, hakk soltørkede tomater og bland det hele med hakket timian. 3. Form deigen som et brød og skjær et snitt på langs. Legg fyllet i snittet og pakk kjøttet godt rundt igjen. Kle kjørrrullen med baconskiver og legg den i ildfast fat. Stek som angitt. 0 Siter
gunrika Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Kjøttbrød med fetaost Oppskrift til 6 personer. 1/2 dl strøkavring eller brødrasp 1 dl vann 600 g kjøttdeig 1 egg 2 ss finhakket løk 1 ts salt 1/4 ts pepper Fyll: 75 g fetaost 5 soltørka tomater i olje 1 ts timian Surres med 150 g bacon i skiver Stekes ved 175 grader ca 45 min på midterste rille. 1. Legg strøkavring i vann ca 10 min. Rør inn kjøttdeig, løk, egg salt og pepper og bland godt. 2. Fyll Skjær fetaost i terninger, hakk soltørkede tomater og bland det hele med hakket timian. 3. Form deigen som et brød og skjær et snitt på langs. Legg fyllet i snittet og pakk kjøttet godt rundt igjen. Kle kjørrrullen med baconskiver og legg den i ildfast fat. Stek som angitt. Det er selvfølgelig kjøttrullen som skal kles med bacon . Tilbehøret satte jeg inn samtidig, så får vi se om det blir ferdig samtidig 0 Siter
astridny Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Hei. Vi skal ha pannekaker idag og i morra skal vi ha wok med laks. :-) 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 I dag blir det noe så avansert og tidkrevende som fiskekakeburgere, altså fiskekaker i hamburgerbrød med salat. 0 Siter
pærebrus Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Kjøttbrød med fetaost Oppskrift til 6 personer. 1/2 dl strøkavring eller brødrasp 1 dl vann 600 g kjøttdeig 1 egg 2 ss finhakket løk 1 ts salt 1/4 ts pepper Fyll: 75 g fetaost 5 soltørka tomater i olje 1 ts timian Surres med 150 g bacon i skiver Stekes ved 175 grader ca 45 min på midterste rille. 1. Legg strøkavring i vann ca 10 min. Rør inn kjøttdeig, løk, egg salt og pepper og bland godt. 2. Fyll Skjær fetaost i terninger, hakk soltørkede tomater og bland det hele med hakket timian. 3. Form deigen som et brød og skjær et snitt på langs. Legg fyllet i snittet og pakk kjøttet godt rundt igjen. Kle kjørrrullen med baconskiver og legg den i ildfast fat. Stek som angitt. Supert, skal prøve dette! Men legger du kjøttbrødet på en stekeplate med papir bare? Hørt at mange har det i form i vannbad og greier, men er kanskje ikke nødvendig det? 0 Siter
gunrika Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Supert, skal prøve dette! Men legger du kjøttbrødet på en stekeplate med papir bare? Hørt at mange har det i form i vannbad og greier, men er kanskje ikke nødvendig det? Jeg hadde det i en ildfastform som jeg smørte med litt margarin. Det blir litt væske ut av det så det er lurt å ha det i en form. Det smakte forøvrig veldig godt- alt ble spist opp 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Jeg lager middag akkurat nå. Det blir kjøttdeig og ris. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Det ble rømmegrøt i dag - til minstens store fornøyelse 0 Siter
Tonette Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Jeg var også tom for idèer i dag, så da kjøpte vi take-away-kinamat. 0 Siter
Ulrikke Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Vi skal grille kjøtt når sambo kommer hjem - men det blir ikke før snuppa på 18 mnd har lagt seg, tenker jeg. Hun har fått kyllingkjøttboller og fiskeburger - litt ulik restemat jeg hadde i skapet - sammen med litt pasta og mais og agurk. Hun var ihvertfall fornøyd 0 Siter
....AV Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Vi skulle egentlig hatt laksewok, men tømte fryseren, så det ble pizza-rester. I morgen skal vi ha kyllinglevergryte, torsdag skal vi ha italiensk torskefilet. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Vi skulle egentlig hatt laksewok, men tømte fryseren, så det ble pizza-rester. I morgen skal vi ha kyllinglevergryte, torsdag skal vi ha italiensk torskefilet. Hm, italiensk torskefilet - kan du dele oppskriften? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Jeg er antagelig altfor seint ute, men vi skal gå igang med å lage fersk pasta med fløte/blåmuggost-saus, parmaskinke og erter så snart Nigella er ferdig på tv. 0 Siter
....AV Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 Hm, italiensk torskefilet - kan du dele oppskriften? ca. 500 g torskefilet, salt, pepper, 1ts oregano, 1 dl revet parmesan, 3 ss fiskebulong Stek fiskefiletene i margarin/olje på middels varme. Strø oregano og ost over filetene og drypp over olivenolje. Hell fiskebuljong ved siden av. Legg på lokk og la fisken trekke på svak varme noen minutter. Jeg pleier ofte å droppe buljongen fordi jeg synes fisken blir litt slapp da. Da lar du den bare steke noen minutter til etter å strødd på ost og oregano. Det er godt med pasta til. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.