Speak Skrevet 22. mai 2007 Del Skrevet 22. mai 2007 I seneste laget regner jeg med....men vi hadde svinefilet i fløtesaus. Kokt brokkoli, blomkål, nykål. Cherrytomat, paprika, agurk. + linser. Snuppa fikk litt nybakt loff da vi testet ut en oppskrift. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/276542-hva-skal-dere-ha-til-middag/page/2/#findComment-2233066 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 22. mai 2007 Del Skrevet 22. mai 2007 ca. 500 g torskefilet, salt, pepper, 1ts oregano, 1 dl revet parmesan, 3 ss fiskebulong Stek fiskefiletene i margarin/olje på middels varme. Strø oregano og ost over filetene og drypp over olivenolje. Hell fiskebuljong ved siden av. Legg på lokk og la fisken trekke på svak varme noen minutter. Jeg pleier ofte å droppe buljongen fordi jeg synes fisken blir litt slapp da. Da lar du den bare steke noen minutter til etter å strødd på ost og oregano. Det er godt med pasta til. Takk! Bruker du torskefilet med eller uten skinn? Synes det kan være vanskelig å steke den uten skinn, uten at filetene faller helt fra hverandre. Blir det ikke litt tørt med pasta til - uten saus? Eller drypper du kanskje bare litt olivenolje over pastaen? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/276542-hva-skal-dere-ha-til-middag/page/2/#findComment-2233144 Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 23. mai 2007 Del Skrevet 23. mai 2007 Takk! Bruker du torskefilet med eller uten skinn? Synes det kan være vanskelig å steke den uten skinn, uten at filetene faller helt fra hverandre. Blir det ikke litt tørt med pasta til - uten saus? Eller drypper du kanskje bare litt olivenolje over pastaen? Jeg bruker fileter uten skinn. Pleier å bruke de frosne "Torsk gourmet" (tines først, da). Det går også med rødspettefilet, men jeg liker torsk bedre. Jeg synes ikke det er tørt, du kan jo dryppe litt olivenolje over pastaen. Vi har som regel salat til også, da har man jo ofte en dressing til den, det er også ok til pastaen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/276542-hva-skal-dere-ha-til-middag/page/2/#findComment-2233943 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 24. mai 2007 Del Skrevet 24. mai 2007 Jeg bruker fileter uten skinn. Pleier å bruke de frosne "Torsk gourmet" (tines først, da). Det går også med rødspettefilet, men jeg liker torsk bedre. Jeg synes ikke det er tørt, du kan jo dryppe litt olivenolje over pastaen. Vi har som regel salat til også, da har man jo ofte en dressing til den, det er også ok til pastaen. Ok, takk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/276542-hva-skal-dere-ha-til-middag/page/2/#findComment-2234237 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.