Speak Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 I seneste laget regner jeg med....men vi hadde svinefilet i fløtesaus. Kokt brokkoli, blomkål, nykål. Cherrytomat, paprika, agurk. + linser. Snuppa fikk litt nybakt loff da vi testet ut en oppskrift. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 22. mai 2007 Skrevet 22. mai 2007 ca. 500 g torskefilet, salt, pepper, 1ts oregano, 1 dl revet parmesan, 3 ss fiskebulong Stek fiskefiletene i margarin/olje på middels varme. Strø oregano og ost over filetene og drypp over olivenolje. Hell fiskebuljong ved siden av. Legg på lokk og la fisken trekke på svak varme noen minutter. Jeg pleier ofte å droppe buljongen fordi jeg synes fisken blir litt slapp da. Da lar du den bare steke noen minutter til etter å strødd på ost og oregano. Det er godt med pasta til. Takk! Bruker du torskefilet med eller uten skinn? Synes det kan være vanskelig å steke den uten skinn, uten at filetene faller helt fra hverandre. Blir det ikke litt tørt med pasta til - uten saus? Eller drypper du kanskje bare litt olivenolje over pastaen? 0 Siter
....AV Skrevet 23. mai 2007 Skrevet 23. mai 2007 Takk! Bruker du torskefilet med eller uten skinn? Synes det kan være vanskelig å steke den uten skinn, uten at filetene faller helt fra hverandre. Blir det ikke litt tørt med pasta til - uten saus? Eller drypper du kanskje bare litt olivenolje over pastaen? Jeg bruker fileter uten skinn. Pleier å bruke de frosne "Torsk gourmet" (tines først, da). Det går også med rødspettefilet, men jeg liker torsk bedre. Jeg synes ikke det er tørt, du kan jo dryppe litt olivenolje over pastaen. Vi har som regel salat til også, da har man jo ofte en dressing til den, det er også ok til pastaen. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 24. mai 2007 Skrevet 24. mai 2007 Jeg bruker fileter uten skinn. Pleier å bruke de frosne "Torsk gourmet" (tines først, da). Det går også med rødspettefilet, men jeg liker torsk bedre. Jeg synes ikke det er tørt, du kan jo dryppe litt olivenolje over pastaen. Vi har som regel salat til også, da har man jo ofte en dressing til den, det er også ok til pastaen. Ok, takk! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.