Gå til innhold

Trøblete leggmuskelatur


Jorunn
 Del

Anbefalte innlegg

Jorunn

Har etter 15 år begynt å jogge litt igjen den siste måneden. Har en fast løype på 4 km som jeg løper/går i, 2-3 ganger i uken. Gode sko ble kjøpt inn til formålet.

Har de siste gangene har leggmuskelaturen vært litt trøblete. Det kjennes ut som tykkleggen knyter seg og i tillegg er det litt "sviing" på innsiden av leggen. Er dette noe som vil forsvinne etterhvert som kroppen blir vandt med å jogge igjen eller er det fare på ferde?

Har hele vinteren trent på ellipsemaskin, slik at jeg hadde litt treningsgrunnlag. Prøver å gå ned en god del i vekt og tenkte at jogging skulle være en fin avveksling til ellipsemaskinen.

Nå må det kanskje også nevnes at jeg for 11-12 år sidebn opererte begge leggene p.g.a. kronisk beinhinnebetennelse, men kjenner ingen smerter på fremsiden av leggen, når jeg løper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Thor-Øistein Endsjø, barne- og idrettslege

Legg-muskulaturen din er øyensynlig et svakt punkt. (kfr. tidligere operasjon). Etter hvert som du blir tilvendt trening igjen, blir det sikkert bedre. Men varier litt med å gå i skog og mark og bruk sykkelen i tillegg. Dette gir forskjellig belastning av bena dine . Lykke til !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...