Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har ei god oppskrift på pizzadeig? ikke flat, men gjerne litt fyldig? På forhånd takk=)

Skrevet

Dette rekker til en drøy halv stekeplate. Den blir tykk og fin.

3/4 pakke gjær

2 dl vann

litt sukker

2 ss olje

1 ts salt

ca. 5 dl hvetemel

Gjæren røres ut i fingervarmt vann. Sukker has i, deretter olje, salt og mel. Hvis du vil ha en grov deig bytter du bare ut noe av hvetemelet med fullkornshvetemel. Du kan også ha oregano i deigen.

Skrevet

Dette rekker til en drøy halv stekeplate. Den blir tykk og fin.

3/4 pakke gjær

2 dl vann

litt sukker

2 ss olje

1 ts salt

ca. 5 dl hvetemel

Gjæren røres ut i fingervarmt vann. Sukker has i, deretter olje, salt og mel. Hvis du vil ha en grov deig bytter du bare ut noe av hvetemelet med fullkornshvetemel. Du kan også ha oregano i deigen.

tenkte på til langpanne?

Gjest StineDY
Skrevet

tenkte på til langpanne?

10 dl hvetemel, 4 dl passe varmt vann, 1 pk tørrgjær, litt salt og en ss olje.

Bland alt det tørre, hell alt det våte i. La det heve på et lunt sted.

Passer til lanpanne. Kan bruke melk i stedet for vann hvis ønskelig. Mer sprø bunn ved bruk av vann.

Skrevet

tenkte på til langpanne?

Doble oppskriften, men det holder med en pakke gjær.

Skrevet

3,5 dl hvetemel

1,5 dl vann

En halv pakke gjær

litt olje og litt salt.

Rekker til en hel stekeplate og skal stekes i 12 minutter.

Gjest Picaza
Skrevet

3,5 dl hvetemel

1,5 dl vann

En halv pakke gjær

litt olje og litt salt.

Rekker til en hel stekeplate og skal stekes i 12 minutter.

3,5 dl. hvetemel kan da aldri rekke til en hel stekeplate??

Skrevet

3,5 dl. hvetemel kan da aldri rekke til en hel stekeplate??

Jo, det gjør det, jeg har laget slik pizzabunn i minst 25 år :o)

Gjest pizzabunnen...
Skrevet

3,5 dl. hvetemel kan da aldri rekke til en hel stekeplate??

Den rekker nok, men jeg tviler på det blir en slik fyldig bunn som du ønsket utfra hovedinnlegget. Dorthes oppskrift er temmelig lik en jeg har, og den er det relativt tynn, sprø bunn på.

Skrevet

Den rekker nok, men jeg tviler på det blir en slik fyldig bunn som du ønsket utfra hovedinnlegget. Dorthes oppskrift er temmelig lik en jeg har, og den er det relativt tynn, sprø bunn på.

Langpannene var nok mindre for 25 år siden...

Skrevet

Langpannene var nok mindre for 25 år siden...

Hehe, steikovnen min er under to år og den er akkurat samme størrelse på som den forrige, den før der og den før der ;)

Skrevet

3 dl vann, 7 dl hvetemel, 1 pk gjær, 6 ss olje/smeltet smør og litt salt bruker jeg :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...