jancka1365381087 Skrevet 26. juli 2007 Skrevet 26. juli 2007 Tin ALDRI mat i lunka vann, bruk kaldt! "jarlsbergtorsk" Torskefileter (rå), dryss salt og pepper på etter smak. Skjær tomater i skiver som du legger over torsken. Dryss på godt med reven jarlsbergost. Stekes i ovnen på 180 gr. til fisken er gjennomstekt. Dette serverer jeg med poteter eller ris, og en frisk grønn salat. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 26. juli 2007 Skrevet 26. juli 2007 Tin ALDRI mat i lunka vann, bruk kaldt! "jarlsbergtorsk" Torskefileter (rå), dryss salt og pepper på etter smak. Skjær tomater i skiver som du legger over torsken. Dryss på godt med reven jarlsbergost. Stekes i ovnen på 180 gr. til fisken er gjennomstekt. Dette serverer jeg med poteter eller ris, og en frisk grønn salat. Det var en ny vri! Skal jammen prøves :-) 0 Siter
Katt-ja Skrevet 27. juli 2007 Skrevet 27. juli 2007 Du skal alltid gjøre slikt uansett om det er hastetining eller ikke, med mindre du tiner i kjøleskapet. Og vannet bør faktisk være kalt. Det er ikke bra for kjøtt/fisk å stå lenge i romtemperatur pga. bakterievekst. Vannet blir veldig fort kaldt når det kommer en pose med frossenmat nedi Hvis man starter med kaldt vann, fryser som regel posen fast i bunnen av vasken. 0 Siter
Orio Skrevet 27. juli 2007 Skrevet 27. juli 2007 Tenk om du hadde laget en egen tråd for fisken? Da hadde jeg sluppet å lese om Sicilia og vindusvask. *stakkars meg* Jeg pleier å pakke fisken + poteter og grønnsaker med litt smør eller olje oppå, inn i dobbelt matpapir. (Synes matpapir gjerde bedre resultat enn folie.) For at det skal gå litt raskere kutter jeg alt i biter og steker det på 175 grader i 30-40 minutter. 0 Siter
Orio Skrevet 27. juli 2007 Skrevet 27. juli 2007 "har du slike små porsjonsfileter, lag én pakke pr. person." Hos oss går det med minst 2 pakker pr. person. Men vi er glad i fisk, da. Du må lage større pakker, skjønner du vel. 0 Siter
adelie Skrevet 29. juli 2007 Forfatter Skrevet 29. juli 2007 Tenk om du hadde laget en egen tråd for fisken? Da hadde jeg sluppet å lese om Sicilia og vindusvask. *stakkars meg* Jeg pleier å pakke fisken + poteter og grønnsaker med litt smør eller olje oppå, inn i dobbelt matpapir. (Synes matpapir gjerde bedre resultat enn folie.) For at det skal gå litt raskere kutter jeg alt i biter og steker det på 175 grader i 30-40 minutter. Heh, ja stakkars deg. Jeg tenkte jeg fikk flere som gadd å lese hvis jeg ikke laget en ren fisketråd osv. Takk for tipsene dine, med poteter oppi osv., jeg skal prøve matpapir neste gang - akkurat nå ligger det fisk i folie i ovnen, og jeg er spent og gleder meg til middag. Kanskje det blir mer vassent med folie siden det er tett, jeg får se. 0 Siter
Orio Skrevet 29. juli 2007 Skrevet 29. juli 2007 Heh, ja stakkars deg. Jeg tenkte jeg fikk flere som gadd å lese hvis jeg ikke laget en ren fisketråd osv. Takk for tipsene dine, med poteter oppi osv., jeg skal prøve matpapir neste gang - akkurat nå ligger det fisk i folie i ovnen, og jeg er spent og gleder meg til middag. Kanskje det blir mer vassent med folie siden det er tett, jeg får se. Ja, det er virkelig synd på meg. *nikker samtykkende, ikke det minste ironisk* Ble middagen god? Jeg er veldig glad i å lage mat på den måten, enkelt og greit og minimalt med oppvask. Sunt skal det visst også være. 0 Siter
Sofline Skrevet 30. juli 2007 Skrevet 30. juli 2007 Vannet blir veldig fort kaldt når det kommer en pose med frossenmat nedi Hvis man starter med kaldt vann, fryser som regel posen fast i bunnen av vasken. Oi, det har jeg aldri opplevd før. :-) 0 Siter
adelie Skrevet 30. juli 2007 Forfatter Skrevet 30. juli 2007 Ja, det er virkelig synd på meg. *nikker samtykkende, ikke det minste ironisk* Ble middagen god? Jeg er veldig glad i å lage mat på den måten, enkelt og greit og minimalt med oppvask. Sunt skal det visst også være. Jepp - middagen ble kjempegod. Må bruke mer fisk for den krympet liksom litt. 2-4 fileter pr pers. er sikkert bra. Brukte frossen steinbit. Ellers er jeg enig med du - er det annen mat du lager slik? - i pakke? Klart det er sunt, vitaminer og alt beholdes, smak og farger. Jeg brukte (fersk) lime istendenfor sitron, og det ble mye "lime-vann" rundt fisken. Brukte purre, men skulle også tatt hakket hvitløk *mmmm*. Hvis du har flere tips eller oppskrifter, kan jeg prøve dem og gi tilbakemld. ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.