Gå til innhold

Sakte men sikker vektoekning


Gjest Sandstuen
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Sandstuen

Min thailandske kone er 34 aar gammel. For 5 ar siden veide hun 48 kg, idag 58 kg. Hun har altsaalagt paa seg 10 kg paa 5 aar. Vi giftet oss for 4,5 aar siden og har naa vaart eget hus i Bangkok hvor vi bor. Hun spiser ikke meget. Det blir ca 3 thai maltider pr. dag. Saa og si aldri noe "godterispising". Hun kan til tider vaere plaget av litt angst for hva tiden vil bringe, og forekommer det en ubehagelig overraskelse, har hun lett for aa faa en naervoes opphisselse som gaar over naar tingene roer seg igjen. Finnes det noe raad om hvordan hun skal forholde seg med tanke paa aa redusere vekten igjen? Hun er ca 150 cm hoey og altsaa 58 kg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

flowy

Jeg synes det er veldig dumt hvis du presser henne til å gå ned i vekt. Kanskje hun trives med den vekten hun har? Men sånn generelt sett så er tre måltider om dagen for lite. Hun bør legge inn to-tre mellommåltider. De kan bestå av nøtter, frukt, yoghurt eller lignende. Dette får fart på forbrenningen. Spiser dere mye ris? I så fall kan det være lurt å minske mengden og heller øke proteinmengden (kylling, fisk, kjøtt). Grønn te kan også hjelpe på forbrenningen. Trening er jo også veldig bra. Men ikke press henne til å slanke seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest

Vil hun ned i vekt- eller er det du som vil at hun skal ned i vekt?

Det er hun som vil ned i vekt og bekymrer seg for vektoekningen. Jeg presser ikke. Men haaper jo paa at utviktlingen kan bli slik hun helst vi selv. Hun klager over at klaer ikke passer og slikt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...