camulen Skrevet 3. oktober 2007 Del Skrevet 3. oktober 2007 Har liggende en pakke fårikål-kjøtt i fryseren fra sesongen i fjor høst. Er det sånn at det ikke er holdbart å spise dette lenger, eller kan jeg ta sjansen? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/287283-f%C3%A5rik%C3%A5l-utenom-tema/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 3. oktober 2007 Del Skrevet 3. oktober 2007 Det går nok bra! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/287283-f%C3%A5rik%C3%A5l-utenom-tema/#findComment-2305724 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Noraførr Skrevet 3. oktober 2007 Del Skrevet 3. oktober 2007 Sier som AV, at det helt sikkert går bra. Bare en liten anekdote: Hørte på "Norgesglasset" i forrige uke, og det ble en som jobber i Opplysningskontroet for kjøtt intervjuet. Han kunne fortelle om de merkeligste spørsmål han fikk om "årgangskjøtt" fra fryseren. Lytterne fikk mulighet til å sende inn SMS for å fortelle hva de hadde av gamle ting i fryseren - og jeg fikk meg en god latter. Det var f.eks. * Stekt sei i fløtesaus fra 1987 * Tyttebær fra tidlig på 70-tallet * Toppen av ei kransekake som var 40 år gammel * Smalahove fra tidlig på 80-tallet ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/287283-f%C3%A5rik%C3%A5l-utenom-tema/#findComment-2305981 Del på andre sider Flere delingsvalg…
camulen Skrevet 3. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2007 Sier som AV, at det helt sikkert går bra. Bare en liten anekdote: Hørte på "Norgesglasset" i forrige uke, og det ble en som jobber i Opplysningskontroet for kjøtt intervjuet. Han kunne fortelle om de merkeligste spørsmål han fikk om "årgangskjøtt" fra fryseren. Lytterne fikk mulighet til å sende inn SMS for å fortelle hva de hadde av gamle ting i fryseren - og jeg fikk meg en god latter. Det var f.eks. * Stekt sei i fløtesaus fra 1987 * Tyttebær fra tidlig på 70-tallet * Toppen av ei kransekake som var 40 år gammel * Smalahove fra tidlig på 80-tallet ) Er det mulig??!! Ha, ha...da har i såfall ikke jeg noe å frykte! ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/287283-f%C3%A5rik%C3%A5l-utenom-tema/#findComment-2306024 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mirabell Skrevet 4. oktober 2007 Del Skrevet 4. oktober 2007 Fett kjøtt (som får-i-kål-kjøtt og juleribbe) kan bli litt harskt hvis det ligger lenge i fryseren. Det er ikke farlig, men smaker kanskje ikke like godt som da det var ferskt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/287283-f%C3%A5rik%C3%A5l-utenom-tema/#findComment-2306086 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.