Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Sier som AV, at det helt sikkert går bra.

Bare en liten anekdote: Hørte på "Norgesglasset" i forrige uke, og det ble en som jobber i Opplysningskontroet for kjøtt intervjuet. Han kunne fortelle om de merkeligste spørsmål han fikk om "årgangskjøtt" fra fryseren.

Lytterne fikk mulighet til å sende inn SMS for å fortelle hva de hadde av gamle ting i fryseren - og jeg fikk meg en god latter.

Det var f.eks.

* Stekt sei i fløtesaus fra 1987

* Tyttebær fra tidlig på 70-tallet

* Toppen av ei kransekake som var 40 år gammel

* Smalahove fra tidlig på 80-tallet

:o)

Sier som AV, at det helt sikkert går bra.

Bare en liten anekdote: Hørte på "Norgesglasset" i forrige uke, og det ble en som jobber i Opplysningskontroet for kjøtt intervjuet. Han kunne fortelle om de merkeligste spørsmål han fikk om "årgangskjøtt" fra fryseren.

Lytterne fikk mulighet til å sende inn SMS for å fortelle hva de hadde av gamle ting i fryseren - og jeg fikk meg en god latter.

Det var f.eks.

* Stekt sei i fløtesaus fra 1987

* Tyttebær fra tidlig på 70-tallet

* Toppen av ei kransekake som var 40 år gammel

* Smalahove fra tidlig på 80-tallet

:o)

Er det mulig??!! Ha, ha...da har i såfall ikke jeg noe å frykte! ;o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...