flowy Skrevet 9. oktober 2007 Skrevet 9. oktober 2007 Vi skal ha ovnsbakte grønnsaker og laksefilet. 0 Siter
Gjest hakkenosign Skrevet 9. oktober 2007 Skrevet 9. oktober 2007 GA skrev (På 9.10.2007 den 13.50): Tomatsuppe med hardkokt egg Kinamat:-) 0 Siter
....AV Skrevet 9. oktober 2007 Skrevet 9. oktober 2007 prust skrev (På 9.10.2007 den 8.19): Oi - det hørtse spennende ut! Hvordan lager du det? ble litt opphengt i den bananen ;-) 500 g seifilet 1 ss sitronsaft 1 løk olje 1 ss hvetemel, 2 ts karri 7 dl kokende hønsebuljong 1 eple 1 banan Skjær fisken i terninger og drypp sitronsaft over. Finhakk løken og stek den i oljen. Rør i mel og karri, tilsett buljongen og la det koke i ca. 10 min. Dryss salt på fisken og la den trekke i kraften i ca 10 min. Rasp eplet, skjær bananen i skiver og varm begge deler i kraften. 0 Siter
Jorunn Skrevet 9. oktober 2007 Skrevet 9. oktober 2007 an skrev (På 9.10.2007 den 13.01): Hei. Lager du hjemmelaget lapskaus da? Det skal vi ha til søndagen og jeg gleder meg allerede. :-) Det går ann å lage kjempekjapp hverdagslapskaus. Til en familie på 4-5 personer tar man 2 poser med suppe-/lapskausblanding fra frysedisken, tilsetter ønsket mengde vann og 1-2 buljongterninger. Av kjøtt bruker jeg pølser, suppeboller eller andre kjøttrester. Kejmpegod lapskaus på under 30 minutter. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 9. oktober 2007 Skrevet 9. oktober 2007 I dag ble det enkelt: Grillet kylling, salat og brød. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 10. oktober 2007 Skrevet 10. oktober 2007 AV skrev (På 9.10.2007 den 16.16): 500 g seifilet 1 ss sitronsaft 1 løk olje 1 ss hvetemel, 2 ts karri 7 dl kokende hønsebuljong 1 eple 1 banan Skjær fisken i terninger og drypp sitronsaft over. Finhakk løken og stek den i oljen. Rør i mel og karri, tilsett buljongen og la det koke i ca. 10 min. Dryss salt på fisken og la den trekke i kraften i ca 10 min. Rasp eplet, skjær bananen i skiver og varm begge deler i kraften. Mmmmmmmm! Dette skal prøves ut en dag :-) Takk! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.