Gjest D*lilith Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Hva blir middagen på julaften? Her blir det pinnekjøtt....nam : )
tonie Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Det blir nok ribbe. Hvis det var bare opp til meg hadde det blitt pinnekjøtt.
Lillemus Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Aner ikke. | Skulle gjerne visst det, men jeg vet ikke hvor mange vi blir engang! Min nye svigerfamilie synes ikke det er så viktig å avtale sånt i god tid tydeligvis. Hm. Min elskede snakker om sin vidunderlige elggryte, men om vi blir 15 stykker så man han lage enorme mengder da...
Dorthe Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Så langt har jeg ikke tenkt enda, men jeg har både pinnekjøtt og ribbe i fryseren. Men det blir jo litt mye med begge deler.
meg__123! Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Blir vel ribbe og pinnekjøtt og midisterpølser kanskje....?
Gjest mij Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Ribbe. Og surkål og poteter, nammenammenam! Og til dessert skal jeg lage riskrem med rød saus. Enda mer nam!! Herregud, nå ble jeg sulten ;-)
Lillemus Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Ribbe. Og surkål og poteter, nammenammenam! Og til dessert skal jeg lage riskrem med rød saus. Enda mer nam!! Herregud, nå ble jeg sulten ;-) Riskrem med varm kirsebærsaus... Himmelsk! I år tror jeg det blir en røre av forskjellig til jul, vi er ikke vant til å ha det samme kan man trygt si! ) Og siden det er vi som er vertskap så...
Gjest mij Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Riskrem med varm kirsebærsaus... Himmelsk! I år tror jeg det blir en røre av forskjellig til jul, vi er ikke vant til å ha det samme kan man trygt si! ) Og siden det er vi som er vertskap så... Godt det er jul bare en gang i året, før hjelp hvor lei man er når nyttår nærmer seg ;-)
Gjest Elextra Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Blir nok ribbe med div. tilbehør. Må mer eller mindre beskjemmet innrømme at jeg egentlig ikke er særlig begeistret for tradisjonell julemat med masse fett kjøtt etc., men duften setter meg jo i julestemning *s*.
Hønemoren Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Ribbe, hj.lagde medisterkaker og julepølser her. Dessert er hj.lagd fruktsalat (friskt og godt etter kraftig mat) og rød gele.
Gjest midia Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Ikke noe å spekulere på en gang Samme prosedyre hvert år. Her er det kalkun med masse tilbehør.
leni76 Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Ikke noe å spekulere på en gang Samme prosedyre hvert år. Her er det kalkun med masse tilbehør. blir som vanlig ribbe,medisterkaker/pølser med langkål og masse ribbefett:-) og hjemmelaget karamellpudding til dessert!
Lillemus Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 blir som vanlig ribbe,medisterkaker/pølser med langkål og masse ribbefett:-) og hjemmelaget karamellpudding til dessert! Langkål?! Forklar!
leni76 Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Langkål?! Forklar! kål,karve(surkål) og poteter kokes til en slags stuing.. kokes leeenge..derfor navnet langkål. Gammel oppskrift som har vært i mormor sin slekt i mange år. kjempegodt!
Gjest Angela25 Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Ribbe. Og surkål og poteter, nammenammenam! Og til dessert skal jeg lage riskrem med rød saus. Enda mer nam!! Herregud, nå ble jeg sulten ;-) Det samme skal vi ha:-) Gleder meg skikkelig til julematen!!
astridny Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Pinnekjøtt,poteter og kålrabistappe. Nam Nam. Dessert blir det riskrem med rød saus
Lillemus Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Godt det er jul bare en gang i året, før hjelp hvor lei man er når nyttår nærmer seg ;-) Jeg storgleder meg til jul (bortsett fra at det blir for mange med 15 på julaften, men det overlever jeg vel!), skal ha ungene i selve julehelgen, skal jobbe en dag i romjula og 4. juledag drar ungene til faren. Etter det har vi fri begge to, bare kjæresten og jeg og det gleder jeg meg skikkelig til! ) Hva vi skal gjøre de dagene aner jeg ikke, men vi koser oss godt så lenge vi er sammen så fint blir det uansett. )
Jølsen Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Buffét. Har mat ståendre fremme så og si hele tiden på grunn av endel besøk. Kylling, kalkun, lam, okse, gryter, forskjellig brød, kaker, drikke osv.
tzatziki1365380058 Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Pinnekjøtt julaften, kokt laks 1. dag, og ribbe 2. dag... mmmmmmm- gleder meg sånn til jul, mer til stemningen enn til maten, når sant skal sies...
Anbefalte innlegg