Gjest Geir Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Jeg storgleder meg til jul (bortsett fra at det blir for mange med 15 på julaften, men det overlever jeg vel!), skal ha ungene i selve julehelgen, skal jobbe en dag i romjula og 4. juledag drar ungene til faren. Etter det har vi fri begge to, bare kjæresten og jeg og det gleder jeg meg skikkelig til! ) Hva vi skal gjøre de dagene aner jeg ikke, men vi koser oss godt så lenge vi er sammen så fint blir det uansett. ) ''(bortsett fra at det blir for mange med 15 på julaften, men det overlever jeg vel!)'' Det er ikkje sikkert. Noe for Poirot?
candyqueen_83 Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Pinnekjøtt, ribbe og medisterpølser )
Sofline Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 And. Jeg feirer jul i Danmark i år. Pinnekjøtt får jeg i romjula. :-)
Lotte :o) Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Jeg er programforpliktet til å lage ribbe m/alskens tilbehør. Men jeg steker et kalkunbryst i tillegg, så da er alle fornøyde. Det ser ut til at vi blir mange her på julekvelden. Bra at feiringen er over på kun kort tid ;o)
jubalong70 Skrevet 16. november 2007 Skrevet 16. november 2007 Her blir det også pinnekjøtt, men ribba stekes også slik at den er klar til 1. dags frokosten
pekkaline Skrevet 16. november 2007 Skrevet 16. november 2007 Kalkun med stuffing bruker vi ha oftest til jul. Ribbe og steik innimellom. Foreløpig er det ikke bestemt hva det blir i år
Gjest annlovinda Skrevet 16. november 2007 Skrevet 16. november 2007 Julaften har vi ribbe, julepølse og medisterkake, surkål og poteter. Og saus så klart. Vi har iskake til dessert. 1. juledag blir det pinnekjøptt, julepølse, poteter og kålrabistappe.
eigojente Skrevet 16. november 2007 Skrevet 16. november 2007 Aner ikke. | Skulle gjerne visst det, men jeg vet ikke hvor mange vi blir engang! Min nye svigerfamilie synes ikke det er så viktig å avtale sånt i god tid tydeligvis. Hm. Min elskede snakker om sin vidunderlige elggryte, men om vi blir 15 stykker så man han lage enorme mengder da... Hei du Musa! Tja julemiddag ja, vi lyt sjå, men dette er hva jeg har planlagt foreløbig; Aprettiff: Kvart knekkebrød m gauda og grønne druer, samt smør, persille på toppen, et glass Brigg til dette. Forrett: To melbatåvst med brunost og syltetøy, hvitvin i høye stettglass. Hovedrett: Pølsegryte bestående av wiener, fløte, stangselleri og agurk, serveres med påmmes fritata, til dette, champagne. Dessert: Marengs og tilslørte bondepiker, et glass Brigg igjen.
laban Skrevet 16. november 2007 Skrevet 16. november 2007 Hei du Musa! Tja julemiddag ja, vi lyt sjå, men dette er hva jeg har planlagt foreløbig; Aprettiff: Kvart knekkebrød m gauda og grønne druer, samt smør, persille på toppen, et glass Brigg til dette. Forrett: To melbatåvst med brunost og syltetøy, hvitvin i høye stettglass. Hovedrett: Pølsegryte bestående av wiener, fløte, stangselleri og agurk, serveres med påmmes fritata, til dette, champagne. Dessert: Marengs og tilslørte bondepiker, et glass Brigg igjen. Brigg? Hvilket århundre befinner du deg i?
Atene Skrevet 16. november 2007 Skrevet 16. november 2007 Brigg? Hvilket århundre befinner du deg i? Et århundre fylt med stuede tyttebær, tipper jeg.
mariaflyfly Skrevet 16. november 2007 Skrevet 16. november 2007 Et århundre fylt med stuede tyttebær, tipper jeg. Og persilledusk mellom tenna.
Lillemus Skrevet 16. november 2007 Skrevet 16. november 2007 Brigg? Hvilket århundre befinner du deg i? Jeg tror trygt du kan legge til et "maju" i innleggene der...
AnonymBruker Skrevet 8. august 2013 Skrevet 8. august 2013 Hei du Musa!Tja julemiddag ja, vi lyt sjå, men dette er hva jeg har planlagt foreløbig;Aprettiff: Kvart knekkebrød m gauda og grønne druer, samt smør, persille på toppen, et glass Brigg til dette.Forrett: To melbatåvst med brunost og syltetøy, hvitvin i høye stettglass.Hovedrett: Pølsegryte bestående av wiener, fløte, stangselleri og agurk, serveres med påmmes fritata, til dette, champagne.Dessert: Marengs og tilslørte bondepiker, et glass Brigg igjen. Brigg? Hvilket århundre befinner du deg i? Er det ingen som drikker Brigg lenger? Anonymous poster hash: 6cceb...354
Madelenemie Skrevet 9. august 2013 Skrevet 9. august 2013 Hei! Blir vel ribbe og medisterkaker :-) Og noe vegetarisk for meg selv.( indisk ) Ville gjerne hatt hjortestek jeg, men det har vi vist for ofte ellers. Også multer til dessert:-) de skal jeg plukke om noen dager.
Gjest Xtra Skrevet 9. august 2013 Skrevet 9. august 2013 Hei! Blir vel ribbe og medisterkaker :-) Og noe vegetarisk for meg selv.( indisk ) Ville gjerne hatt hjortestek jeg, men det har vi vist for ofte ellers. Også multer til dessert:-) de skal jeg plukke om noen dager. Pst, tråden er seks år gammel.
morsan Skrevet 9. august 2013 Skrevet 9. august 2013 Pst, tråden er seks år gammel. Ja hvorfor i all verden dukker det opp en tråd så lenge etterpå? Ser ut som om brigg var stikkordet..
Gjest Xtra Skrevet 9. august 2013 Skrevet 9. august 2013 Ja hvorfor i all verden dukker det opp en tråd så lenge etterpå? Ser ut som om brigg var stikkordet.. Det finnes både de som har glede av å hoste opp gamle tråder bare for å provosere og det finnes de som er spesielt opptatt av julemiddager. For alt jeg vet kan det være en og samme person.
Anbefalte innlegg