Gå til innhold

Julemiddag


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 45
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Lillemus

    5

  • laban

    2

  • mariaflyfly

    2

  • AnonymBruker

    2

Jeg storgleder meg til jul (bortsett fra at det blir for mange med 15 på julaften, men det overlever jeg vel!), skal ha ungene i selve julehelgen, skal jobbe en dag i romjula og 4. juledag drar ungene til faren. Etter det har vi fri begge to, bare kjæresten og jeg og det gleder jeg meg skikkelig til! :o) Hva vi skal gjøre de dagene aner jeg ikke, men vi koser oss godt så lenge vi er sammen så fint blir det uansett. :o)

''(bortsett fra at det blir for mange med 15 på julaften, men det overlever jeg vel!)''

Det er ikkje sikkert.

Noe for Poirot?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/291115-julemiddag/page/2/#findComment-2337933
Del på andre sider

Annonse

Aner ikke. :o| Skulle gjerne visst det, men jeg vet ikke hvor mange vi blir engang! Min nye svigerfamilie synes ikke det er så viktig å avtale sånt i god tid tydeligvis. Hm.

Min elskede snakker om sin vidunderlige elggryte, men om vi blir 15 stykker så man han lage enorme mengder da...

Hei du Musa!

Tja julemiddag ja, vi lyt sjå, men dette er hva jeg har planlagt foreløbig;

Aprettiff: Kvart knekkebrød m gauda og grønne druer, samt smør, persille på toppen, et glass Brigg til dette.

Forrett: To melbatåvst med brunost og syltetøy, hvitvin i høye stettglass.

Hovedrett: Pølsegryte bestående av wiener, fløte, stangselleri og agurk, serveres med påmmes fritata, til dette, champagne.

Dessert: Marengs og tilslørte bondepiker, et glass Brigg igjen.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/291115-julemiddag/page/2/#findComment-2338242
Del på andre sider

Hei du Musa!

Tja julemiddag ja, vi lyt sjå, men dette er hva jeg har planlagt foreløbig;

Aprettiff: Kvart knekkebrød m gauda og grønne druer, samt smør, persille på toppen, et glass Brigg til dette.

Forrett: To melbatåvst med brunost og syltetøy, hvitvin i høye stettglass.

Hovedrett: Pølsegryte bestående av wiener, fløte, stangselleri og agurk, serveres med påmmes fritata, til dette, champagne.

Dessert: Marengs og tilslørte bondepiker, et glass Brigg igjen.

Brigg? Hvilket århundre befinner du deg i?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/291115-julemiddag/page/2/#findComment-2338328
Del på andre sider

Annonse

  • 5 år senere...
AnonymBruker
Hei du Musa!

Tja julemiddag ja, vi lyt sjå, men dette er hva jeg har planlagt foreløbig;

Aprettiff: Kvart knekkebrød m gauda og grønne druer, samt smør, persille på toppen, et glass Brigg til dette.

Forrett: To melbatåvst med brunost og syltetøy, hvitvin i høye stettglass.

Hovedrett: Pølsegryte bestående av wiener, fløte, stangselleri og agurk, serveres med påmmes fritata, til dette, champagne.

Dessert: Marengs og tilslørte bondepiker, et glass Brigg igjen.

 

 

 

 

 

Brigg? Hvilket århundre befinner du deg i?

 

Er det ingen som drikker Brigg lenger?

Anonymous poster hash: 6cceb...354

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/291115-julemiddag/page/2/#findComment-3490429
Del på andre sider

Ja hvorfor i all verden dukker det opp en tråd så lenge etterpå? Ser ut som om brigg var stikkordet..

 

Det finnes både de som har glede av å hoste opp gamle tråder bare for å provosere og det finnes de som er spesielt opptatt av julemiddager. For alt jeg vet kan det være en og samme person.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/291115-julemiddag/page/2/#findComment-3490495
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

×
×
  • Opprett ny...