Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Elisabeth Tufte, helsesøster

Kjære marin grense.

Hvor fort noe går over i melken varierer fra matsort til matsort og også mengden av det du spiser. Karbohydrater absorberes fort, mens animalske produkter saktere. Det er hele tiden en utveksling mellom det som er i blodet og i melken.Du må regne med at det du spiser går ganske fort over og vil være der noen timer.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/29226-amming/#findComment-117524
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...