Gjest bipp Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Jeg har laget nok deig til 14 juler fremover....!!! 0 Siter
Orio Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Hvis du uansett ikke får brukt den opp før jul kan du jo like gjerne prøve å fryse den. Det verste som skjer er at det går litt lenger tid før du kaster den. Men jeg tror ikke du bør satse på å ha den i 14 juler. :- ) 0 Siter
Gjest keira Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Jeg lagde altfor mye pepperkakedeig et år, og fryste ned. Året etter fant jeg det, hadde helt glemt av hele greia. Den var helt perfekt. 0 Siter
....AV Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Det går fint. Moren min lager deig bare annenhvert år for oppskriften er så stor, det har hun gjort i 20 år og ingen har klaget enda. 0 Siter
Gjest Mrs.Dalloway Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Det går fint. Moren min lager deig bare annenhvert år for oppskriften er så stor, det har hun gjort i 20 år og ingen har klaget enda. ''Moren min lager deig bare annenhvert år for oppskriften er så stor, det har hun gjort i 20 år og ingen har klaget enda.'' Men hvorfor deler hun ikke bare oppskriften i to, og halverer mengden av de forskjellige ingrediensene? 0 Siter
morsan Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 ''Moren min lager deig bare annenhvert år for oppskriften er så stor, det har hun gjort i 20 år og ingen har klaget enda.'' Men hvorfor deler hun ikke bare oppskriften i to, og halverer mengden av de forskjellige ingrediensene? Godt spørsmål:-) 0 Siter
Gjest pærebrus875 Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 ''Moren min lager deig bare annenhvert år for oppskriften er så stor, det har hun gjort i 20 år og ingen har klaget enda.'' Men hvorfor deler hun ikke bare oppskriften i to, og halverer mengden av de forskjellige ingrediensene? Vel, du sparer jo tid annenhvert år da... men fortsatt mye arbeid når det er "bake-år". Men er man først i gang med å bake så er det jo ikke så mye ekstraarbeid å lage mer deig. 0 Siter
....AV Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 ''Moren min lager deig bare annenhvert år for oppskriften er så stor, det har hun gjort i 20 år og ingen har klaget enda.'' Men hvorfor deler hun ikke bare oppskriften i to, og halverer mengden av de forskjellige ingrediensene? Hun synes det er greit å slippe å lage noen år. Dessuten har det blitt tradisjon. Tradisjon er viktig i julen :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.