Lillemus Skrevet 8. januar 2008 Del Skrevet 8. januar 2008 Jeg har nettopp vært i snitteselskap og der var det bestilt fire snitter per person. Det var noen fat igjen. ''Jeg har nettopp vært i snitteselskap og der var det bestilt fire snitter per person. Det var noen fat igjen.'' Vi hadde sodd i begge dåpene og i den siste dåpen mente en av barnas tanter at nå hadde vi laget alt for mye og at vi kom til å spise sodd i flere uker etterpå. Hun hadde ikke tatt med i beregningen at det var 6-7 mannfolk blant gjestene.... Var ikke mye igjen nei. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/295920-tid-for-barned%C3%A5p/page/2/#findComment-2388721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helmi Skrevet 8. januar 2008 Del Skrevet 8. januar 2008 ja, koldtbord går greit. det er i alle fall mye bedre enn snitter, det er i alle fall verdig skuffende å få i en barnedåp synest jeg... Vi hadde steik i begge dåpene her i huset, leigde et ungdomshus og hadde festen der. forrett, steik til hovedrett og dessert.. Alle var veldig fornøyd. ''snitter, det er i alle fall verdig skuffende å få i en barnedåp synest jeg...'' Jøss... skuffende? Det er da en merkelig holdning for en gjest å ha. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/295920-tid-for-barned%C3%A5p/page/2/#findComment-2388742 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 8. januar 2008 Del Skrevet 8. januar 2008 I dåpene til alle våre 3 har vi servert sodd til middag og så kaffe og kaker etterpå. Det har vært veldig kjekt Ja, dere trøndere og sodden. Skulle ønske vi andre hadde noe så enkelt å ty til - de fleste kjøper den jo til og med ferdig på spann!? *vurderer å servere Trondhjems lapskaus i mitt neste selskap * 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/295920-tid-for-barned%C3%A5p/page/2/#findComment-2388745 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 8. januar 2008 Del Skrevet 8. januar 2008 Vi serverte koldtbord i ene dåpen og tapas i andre. Begge gangene var maten kald, og den var bestilt fra catering. Etterpå hadde vi kaffe og kaker (delvis bestilte, delvis hjemmelagde). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/295920-tid-for-barned%C3%A5p/page/2/#findComment-2388751 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 8. januar 2008 Del Skrevet 8. januar 2008 Sodd er godt, mettende og enkelt å tilberede og servere. Forholdsvis rimelig også. Ikke sånn hermetikkbokssodd. Men slikt du kjøpre i store dunker fra frysedisken. Har aldri helt skjønt det med sodden, at det skal være selskapsmat, liksom. Men enkelt er det, det skjønner jeg, dere kjøper den jo til og med ferdig på spann! *vurderer å servere bokselapskaus i mitt neste selskap* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/295920-tid-for-barned%C3%A5p/page/2/#findComment-2388755 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ingemanns kjære Skrevet 8. januar 2008 Del Skrevet 8. januar 2008 ja, koldtbord går greit. det er i alle fall mye bedre enn snitter, det er i alle fall verdig skuffende å få i en barnedåp synest jeg... Vi hadde steik i begge dåpene her i huset, leigde et ungdomshus og hadde festen der. forrett, steik til hovedrett og dessert.. Alle var veldig fornøyd. Ja, ja... viss det er holdningen når man blir invitert, ja så hadde du nok ofte blitt skuffet hos meg. Men, men... sannsynligvis hadde du ikke blitt invitert, for vi hadde nok ikke vært gode nok venner til det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/295920-tid-for-barned%C3%A5p/page/2/#findComment-2388767 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 8. januar 2008 Del Skrevet 8. januar 2008 Sodd er godt, mettende og enkelt å tilberede og servere. Forholdsvis rimelig også. Ikke sånn hermetikkbokssodd. Men slikt du kjøpre i store dunker fra frysedisken. Tør jeg gjette på at du er fra Trøndelag? ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/295920-tid-for-barned%C3%A5p/page/2/#findComment-2388783 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 8. januar 2008 Del Skrevet 8. januar 2008 Ja, dere trøndere og sodden. Skulle ønske vi andre hadde noe så enkelt å ty til - de fleste kjøper den jo til og med ferdig på spann!? *vurderer å servere Trondhjems lapskaus i mitt neste selskap * He, he - ja vi bruker Inderøysodd på spann - kjempelettvint og kjempegodt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/295920-tid-for-barned%C3%A5p/page/2/#findComment-2389202 Del på andre sider Flere delingsvalg…
karisma Skrevet 8. januar 2008 Del Skrevet 8. januar 2008 Vi har hatt koldtbord begge gangene, og så kaffe og kaker senere. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/295920-tid-for-barned%C3%A5p/page/2/#findComment-2389416 Del på andre sider Flere delingsvalg…
thuva1365380402 Skrevet 8. januar 2008 Del Skrevet 8. januar 2008 Første dåpen lagde min mann oksestek med rødvinsaus. Da vi døpte andremann i 2007 lagde vi koreansk mat (middag (bolgogi)). Vi synes koreansk mat er veldig godt, og barna er også født i Korea. Ved begge dåpene hadde vi ca. 16 gjester. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/295920-tid-for-barned%C3%A5p/page/2/#findComment-2389701 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kvitre Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Vi hadde koldtbord vi bestilte fra catering. Is og kaffe til dessert. Vi hadde ikke kaker, bortsett fra noe kransekake som egner seg fint til is. Jeg syntes det var fint å servere skikkelig mat i og med at noen reiste langt for å komme i dåpen. Dessuten er det ikke så ofte familiene er samlet (kun når vi har barnedåp...), og da er det fint at de må sitte en stund og spise/snakke sammen før de bryter opp. Samtidig var det enkelt, noe som også er viktig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/295920-tid-for-barned%C3%A5p/page/2/#findComment-2389941 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.