Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp vært i snitteselskap og der var det bestilt fire snitter per person. Det var noen fat igjen.

''Jeg har nettopp vært i snitteselskap og der var det bestilt fire snitter per person. Det var noen fat igjen.''

Vi hadde sodd i begge dåpene og i den siste dåpen mente en av barnas tanter at nå hadde vi laget alt for mye og at vi kom til å spise sodd i flere uker etterpå. Hun hadde ikke tatt med i beregningen at det var 6-7 mannfolk blant gjestene.... Var ikke mye igjen nei. :o)

Fortsetter under...

ja, koldtbord går greit. det er i alle fall mye bedre enn snitter, det er i alle fall verdig skuffende å få i en barnedåp synest jeg...

Vi hadde steik i begge dåpene her i huset, leigde et ungdomshus og hadde festen der. forrett, steik til hovedrett og dessert.. Alle var veldig fornøyd. ;)

''snitter, det er i alle fall verdig skuffende å få i en barnedåp synest jeg...''

Jøss... skuffende? Det er da en merkelig holdning for en gjest å ha.

Gjest Elextra

I dåpene til alle våre 3 har vi servert sodd til middag og så kaffe og kaker etterpå. Det har vært veldig kjekt :)

Ja, dere trøndere og sodden. Skulle ønske vi andre hadde noe så enkelt å ty til - de fleste kjøper den jo til og med ferdig på spann!?

*vurderer å servere Trondhjems lapskaus i mitt neste selskap *

Gjest Elextra

Sodd er godt, mettende og enkelt å tilberede og servere.

Forholdsvis rimelig også.

Ikke sånn hermetikkbokssodd. Men slikt du kjøpre i store dunker fra frysedisken.

Har aldri helt skjønt det med sodden, at det skal være selskapsmat, liksom.

Men enkelt er det, det skjønner jeg, dere kjøper den jo til og med ferdig på spann!

*vurderer å servere bokselapskaus i mitt neste selskap*

Gjest Ingemanns kjære

ja, koldtbord går greit. det er i alle fall mye bedre enn snitter, det er i alle fall verdig skuffende å få i en barnedåp synest jeg...

Vi hadde steik i begge dåpene her i huset, leigde et ungdomshus og hadde festen der. forrett, steik til hovedrett og dessert.. Alle var veldig fornøyd. ;)

Ja, ja... viss det er holdningen når man blir invitert, ja så hadde du nok ofte blitt skuffet hos meg. Men, men... sannsynligvis hadde du ikke blitt invitert, for vi hadde nok ikke vært gode nok venner til det.

Annonse

Ja, dere trøndere og sodden. Skulle ønske vi andre hadde noe så enkelt å ty til - de fleste kjøper den jo til og med ferdig på spann!?

*vurderer å servere Trondhjems lapskaus i mitt neste selskap *

He, he - ja vi bruker Inderøysodd på spann - kjempelettvint og kjempegodt!

thuva1365380402

Første dåpen lagde min mann oksestek med rødvinsaus. Da vi døpte andremann i 2007 lagde vi koreansk mat (middag (bolgogi)). Vi synes koreansk mat er veldig godt, og barna er også født i Korea. Ved begge dåpene hadde vi ca. 16 gjester.

Vi hadde koldtbord vi bestilte fra catering. Is og kaffe til dessert. Vi hadde ikke kaker, bortsett fra noe kransekake som egner seg fint til is. Jeg syntes det var fint å servere skikkelig mat i og med at noen reiste langt for å komme i dåpen. Dessuten er det ikke så ofte familiene er samlet (kun når vi har barnedåp...), og da er det fint at de må sitte en stund og spise/snakke sammen før de bryter opp. Samtidig var det enkelt, noe som også er viktig.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...