Gjest brokkis Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Liker ikke brokkoli selv, så jeg har aldri tilberedt det før. Nå skal jeg lage middag og har fått inn et ønske om brokkoli..hehe.... Skal jeg bare legge den store klasen med brokkoli i vann og koke den? Evt hvor lenge? 0 Siter
citoyen Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Skrell stammen. Kutt brokkolien i litt mindre buketter, og kok eller damp i ca tre minutter til den er passe mør. Pass på å ikke overkoke den, overkokt brokkoli er vasne greier 0 Siter
Gjest brokkis Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Skrell stammen. Kutt brokkolien i litt mindre buketter, og kok eller damp i ca tre minutter til den er passe mør. Pass på å ikke overkoke den, overkokt brokkoli er vasne greier thanx...hadde nok prøvd meg på 20 min hadde jeg ikke fått hjelp her inne....*ler* 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Jeg kutter av stilken, deler bukettene i to om de er store og koker i 2-4 min alt etter størrelsen. 0 Siter
Speak Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Deles i mindre buketter. Kok opp vann med salt i. Kokes bare noen få minutter. (Du kjenner at de har blitt bittelitt mye. Ta på litt smør (ikke margarin) etterpå. 0 Siter
Gjest nammmm Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Fersk brokkoli, da bør du skylle den godt, og helst la den ligge i en bolle med vann og litt salt en stund - slik at evnt. dyr kommer ut, de gjemmer seg lett i buskasen. Du bør koke opp lettsaltet vann og så la brokkolien trekke noen få minutter, eller du kan dampe den på rist, da beholder du den fine grønnfargen og saftig sprøhet. 0 Siter
org Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Uansett hva du gjør: Ikke bruk samme metoden som de bruker på Ikea! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.