Gjest pølsetur i vente Skrevet 2. februar 2008 Del Skrevet 2. februar 2008 Oppskriften er??? Jeg har skjønt at jeg trenger pølser og termos, men trekkes de i vanlig kjele og puttes i tom termos eller i varmt vann eller trekker dei vann i termosen eller hva gjør jeg. Vil ikke ha vasse-pølser som har ligget i vann i tre timer siden vi reiste hjemmefra heller. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/298458-p%C3%B8lse-p%C3%A5-termos/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Geir Skrevet 2. februar 2008 Del Skrevet 2. februar 2008 Hm. Det lurer eg og på. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/298458-p%C3%B8lse-p%C3%A5-termos/#findComment-2412343 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Liliaceae Skrevet 2. februar 2008 Del Skrevet 2. februar 2008 Vi pleier å trekke pølsene ca 5-7 min på platen først. Så putter vi dem i termos (uten vann). De er jo fuktige, varme og dampende når vi putter de i termos, og de holder seg godt. Hvis jeg husker det, pleier jeg å "varme opp" termosen først. Da tar jeg veldig varmt vann som helles ut rett før jeg tar oppi pølsene. Minstejenta liker ikke så varme pølser og hennes pølser putter vi i folie og da er de akkurat passe varme for henne. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/298458-p%C3%B8lse-p%C3%A5-termos/#findComment-2412354 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pærebrus Skrevet 2. februar 2008 Del Skrevet 2. februar 2008 Vi bruker å ha kokende vann i termosen (varme den opp først), putte kalde pølser(hvis jeg husker riktig) oppi og traske ivei. Synes ikke de blir noe vonde, men ute på tur så er man jo ikke så kresen på det heller. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/298458-p%C3%B8lse-p%C3%A5-termos/#findComment-2412437 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 2. februar 2008 Del Skrevet 2. februar 2008 Kok opp buljong og legg i pølsene i vannet. Sørg for at alt er varmt da du heller de på termos. Og når pølsene er spist kan dere drikke buljongen:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/298458-p%C3%B8lse-p%C3%A5-termos/#findComment-2412457 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AneM1365380603 Skrevet 2. februar 2008 Del Skrevet 2. februar 2008 Kok opp buljong og legg i pølsene i vannet. Sørg for at alt er varmt da du heller de på termos. Og når pølsene er spist kan dere drikke buljongen:-) Det var et godt tips! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/298458-p%C3%B8lse-p%C3%A5-termos/#findComment-2412617 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Liliaceae Skrevet 2. februar 2008 Del Skrevet 2. februar 2008 Kok opp buljong og legg i pølsene i vannet. Sørg for at alt er varmt da du heller de på termos. Og når pølsene er spist kan dere drikke buljongen:-) nam, det hørtes godt ut. prøver det neste gang :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/298458-p%C3%B8lse-p%C3%A5-termos/#findComment-2412725 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 3. februar 2008 Del Skrevet 3. februar 2008 Jeg ville gjort som Liliaceae sier - varmet termosen og hatt nytrukne pølser på tom termos. Husker jeg hadde pølser i kokende vann på termosen en gang, etter et par timer var de ikke spiselige.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/298458-p%C3%B8lse-p%C3%A5-termos/#findComment-2412943 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest må finne meg nytt nick og Skrevet 3. februar 2008 Del Skrevet 3. februar 2008 Jeg ville gjort som Liliaceae sier - varmet termosen og hatt nytrukne pølser på tom termos. Husker jeg hadde pølser i kokende vann på termosen en gang, etter et par timer var de ikke spiselige.... har en følelse av det jeg og, kjører på deres forslag 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/298458-p%C3%B8lse-p%C3%A5-termos/#findComment-2413293 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 11. februar 2008 Del Skrevet 11. februar 2008 Kok opp buljong og legg i pølsene i vannet. Sørg for at alt er varmt da du heller de på termos. Og når pølsene er spist kan dere drikke buljongen:-) Slik gjør vi det også:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/298458-p%C3%B8lse-p%C3%A5-termos/#findComment-2418470 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.