Gjest pølsetur i vente Skrevet 2. februar 2008 Skrevet 2. februar 2008 Oppskriften er??? Jeg har skjønt at jeg trenger pølser og termos, men trekkes de i vanlig kjele og puttes i tom termos eller i varmt vann eller trekker dei vann i termosen eller hva gjør jeg. Vil ikke ha vasse-pølser som har ligget i vann i tre timer siden vi reiste hjemmefra heller. 0 Siter
Liliaceae Skrevet 2. februar 2008 Skrevet 2. februar 2008 Vi pleier å trekke pølsene ca 5-7 min på platen først. Så putter vi dem i termos (uten vann). De er jo fuktige, varme og dampende når vi putter de i termos, og de holder seg godt. Hvis jeg husker det, pleier jeg å "varme opp" termosen først. Da tar jeg veldig varmt vann som helles ut rett før jeg tar oppi pølsene. Minstejenta liker ikke så varme pølser og hennes pølser putter vi i folie og da er de akkurat passe varme for henne. 0 Siter
pærebrus Skrevet 2. februar 2008 Skrevet 2. februar 2008 Vi bruker å ha kokende vann i termosen (varme den opp først), putte kalde pølser(hvis jeg husker riktig) oppi og traske ivei. Synes ikke de blir noe vonde, men ute på tur så er man jo ikke så kresen på det heller. 0 Siter
Speak Skrevet 2. februar 2008 Skrevet 2. februar 2008 Kok opp buljong og legg i pølsene i vannet. Sørg for at alt er varmt da du heller de på termos. Og når pølsene er spist kan dere drikke buljongen:-) 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 2. februar 2008 Skrevet 2. februar 2008 Kok opp buljong og legg i pølsene i vannet. Sørg for at alt er varmt da du heller de på termos. Og når pølsene er spist kan dere drikke buljongen:-) Det var et godt tips! 0 Siter
Liliaceae Skrevet 2. februar 2008 Skrevet 2. februar 2008 Kok opp buljong og legg i pølsene i vannet. Sørg for at alt er varmt da du heller de på termos. Og når pølsene er spist kan dere drikke buljongen:-) nam, det hørtes godt ut. prøver det neste gang :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. februar 2008 Skrevet 3. februar 2008 Jeg ville gjort som Liliaceae sier - varmet termosen og hatt nytrukne pølser på tom termos. Husker jeg hadde pølser i kokende vann på termosen en gang, etter et par timer var de ikke spiselige.... 0 Siter
Gjest må finne meg nytt nick og Skrevet 3. februar 2008 Skrevet 3. februar 2008 Jeg ville gjort som Liliaceae sier - varmet termosen og hatt nytrukne pølser på tom termos. Husker jeg hadde pølser i kokende vann på termosen en gang, etter et par timer var de ikke spiselige.... har en følelse av det jeg og, kjører på deres forslag 0 Siter
morsan Skrevet 11. februar 2008 Skrevet 11. februar 2008 Kok opp buljong og legg i pølsene i vannet. Sørg for at alt er varmt da du heller de på termos. Og når pølsene er spist kan dere drikke buljongen:-) Slik gjør vi det også:-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.