Gå til innhold

Pannekaker med vri


Anbefalte innlegg

Gjest baconsukker
Skrevet

Kom på noe annet som er supergodt: Spinat og fetaost! Det er helt nydelig i pannekaker.

  • Svar 42
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Lillemus

    5

  • hare1365380455

    5

  • mrxx

    4

  • cizz

    2

Populære dager

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Dette er virkelig kjempegodt! :)

Smør rømme på selve pannekaken, og legg opphakket skinke, paprika, stekt sopp og mais i en stripe midt på pannekaken. Rull pannekaken sammen, legg et par skiver ost på toppen og stek pannekakene til osten smelter (ca 20 sek i micron eller et par min i stekeovnen).

Vips: fiks ferdig, klar til servering!

Skrevet

Rømme?! Dere blir bare verre og verre her inne altså...

Hehe, prøv, det er svært godt.

Skrevet

Samtidig?

Yepp, bacon, rømme, gjerne blåbær også, det gjør ikke noe. Bare prøv det er svært godt.

Skrevet

*hyl* lager du middagsplan for 14 dager!!! Du er jammen meg flink:o)

Jeg prøver å lage for en uke jeg, men det blir bare rot, finner ikke på, blir bare det samme osv...

Kunne du lagt ut hva du har tenkt å ha i 14 dager? Eller er det frekt av meg å spørre om det?

Jeg har så lyst til å bli flink til å lage budsjett og middagsplaner, men jeg er sååå dårlig på det!!

Hehe, det er ikke noe jeg alltid har gjort akkurat, men det er et nyttårsforsett som foreløpig har holdt:-)

Og for en lettelse det er å slippe å tenke på hva man skal ha til middag hele tiden!! Det er virkelig en befrielse.... Dessuten har jeg innført faste handledager tirsdag og fredag. Det krever litt ekstra planlegging akkurat de dagene, se på kalenderen hva man skal ha de neste dagene og deretter tenke gjennom hva jeg har fra før og hva jeg trenger å kjøpe, men jeg tror at sammenlagt så sparer jeg masse tid (og ikke minst penger...)

Da jeg begynte med dette lagde jeg en liste sammen med familien over ting jeg kan lage, også velger jeg fra den når jeg setter opp middager på kalenderen. Jeg har som mål at i løpet av en toukers-periode skal jeg prøve meg på èn ny ting som jeg ikke kan fra før, men jeg har ikke klart det enda:-)

Denne perioden ser sånn ut:

Fiskegrateng, spaghetti m kjøttsaus, Kylling og ris, fiskesuppe m fiskeboller og brød (fruktsalat til dessert), fajitas m tilbehør, hjemmelaget pizza, bort i bursdagsselskap, stekt laks, skinkesalat, kylling og pasta, fiskepinner, wok m kylling, risgrøt, viltgryte.

Ellers pleide det bare alltdi å bli det samme... nå ser jeg at vi får et mye mer variert kosthold, pluss at vi trengte å handle mer økonomisk. Håper jeg klarer å holde meg til dette! Jeg har vært kjempestreng med meg selv foreløpig, og bare handlet en eneste gang utenom skjema en lørdag da vi plutselig skulle få gjester neste dag.

:-)

Skrevet

Dette er virkelig kjempegodt! :)

Smør rømme på selve pannekaken, og legg opphakket skinke, paprika, stekt sopp og mais i en stripe midt på pannekaken. Rull pannekaken sammen, legg et par skiver ost på toppen og stek pannekakene til osten smelter (ca 20 sek i micron eller et par min i stekeovnen).

Vips: fiks ferdig, klar til servering!

Tenk å ødelegge pannekaka sånn... ;0)

Skrevet

Hehe, det er ikke noe jeg alltid har gjort akkurat, men det er et nyttårsforsett som foreløpig har holdt:-)

Og for en lettelse det er å slippe å tenke på hva man skal ha til middag hele tiden!! Det er virkelig en befrielse.... Dessuten har jeg innført faste handledager tirsdag og fredag. Det krever litt ekstra planlegging akkurat de dagene, se på kalenderen hva man skal ha de neste dagene og deretter tenke gjennom hva jeg har fra før og hva jeg trenger å kjøpe, men jeg tror at sammenlagt så sparer jeg masse tid (og ikke minst penger...)

Da jeg begynte med dette lagde jeg en liste sammen med familien over ting jeg kan lage, også velger jeg fra den når jeg setter opp middager på kalenderen. Jeg har som mål at i løpet av en toukers-periode skal jeg prøve meg på èn ny ting som jeg ikke kan fra før, men jeg har ikke klart det enda:-)

Denne perioden ser sånn ut:

Fiskegrateng, spaghetti m kjøttsaus, Kylling og ris, fiskesuppe m fiskeboller og brød (fruktsalat til dessert), fajitas m tilbehør, hjemmelaget pizza, bort i bursdagsselskap, stekt laks, skinkesalat, kylling og pasta, fiskepinner, wok m kylling, risgrøt, viltgryte.

Ellers pleide det bare alltdi å bli det samme... nå ser jeg at vi får et mye mer variert kosthold, pluss at vi trengte å handle mer økonomisk. Håper jeg klarer å holde meg til dette! Jeg har vært kjempestreng med meg selv foreløpig, og bare handlet en eneste gang utenom skjema en lørdag da vi plutselig skulle få gjester neste dag.

:-)

Bøyer meg i støvet for deg.... :0)

Dette skal jammen jeg også prøve...

Skrevet

Yepp, bacon, rømme, gjerne blåbær også, det gjør ikke noe. Bare prøv det er svært godt.

Usj...

Skrevet

Jeg skjønner ingenting jeg. For meg er pannekaker en dessert, noe jeg gjerne har sukker eller syktetøy på. Men jeg ser det foreslås bacon, flesk, poteter, rømme, pølser osv???? Eh er ikke pannekaker søte? Snakker dere om en annen type pannekaker enn meg? Eller lager dere pannekakene slik at det smaker som tortilla lefser istedet?

*forvirret*

Vi lager bare en type pannekaker og har det kun som middag, ikke som dessert.

Skrevet

Vi lager bare en type pannekaker og har det kun som middag, ikke som dessert.

Vi har også bare en type pannekaker, men vi har oftest suppe først, så det blir jo en slags dessert. (Vi spiser dem som regel med syltetøy, men siden jeg har bodd i Trøndelag hender det jeg steker litt bacon også...)

Skrevet

Tenk å ødelegge pannekaka sånn... ;0)

Prøv før du bestemmer deg for dét standpunktet! ;0)

Skrevet

Prøv før du bestemmer deg for dét standpunktet! ;0)

He,he, jeg nok veeeeldig kresen..

Ikke liker jeg paprike, sopp, mais, og hvertfall ikke rømme... ;0)

Skinke liker jeg, men bare de tynne skivende..

Gjest Shira :o)
Skrevet

"Smeltet smør og poteter har ingen verdens ting med pannekaker å gjøre. ;o)"

Hehe.. Joda, når det er snakk om middagspannekaker!

(Bor forresten i Rogaland, så det er kanskje en spesiell mattradisjon herfra?)

:)

Jeg er vant med det også, så det kommer fra flere plasser :o)

Jeg har ikke poteter til selv, men det er bare fordi jeg spiser lite poteter, mamma har poteter til.

Gjest Shira :o)
Skrevet

Dette er virkelig kjempegodt! :)

Smør rømme på selve pannekaken, og legg opphakket skinke, paprika, stekt sopp og mais i en stripe midt på pannekaken. Rull pannekaken sammen, legg et par skiver ost på toppen og stek pannekakene til osten smelter (ca 20 sek i micron eller et par min i stekeovnen).

Vips: fiks ferdig, klar til servering!

Ah, det hørtes godt ut!

Gjest Shira :o)
Skrevet

En enkel måte og ha fylte pannekaker på, er og lage en pose Toro meksikansk gryte, inni pannekaka, rull, ost på, smelt osten.

Vi har bacon og stekt pølse til når vi har vanlige middagspannekaker.

Skrevet

Jeg skjønner ingenting jeg. For meg er pannekaker en dessert, noe jeg gjerne har sukker eller syktetøy på. Men jeg ser det foreslås bacon, flesk, poteter, rømme, pølser osv???? Eh er ikke pannekaker søte? Snakker dere om en annen type pannekaker enn meg? Eller lager dere pannekakene slik at det smaker som tortilla lefser istedet?

*forvirret*

Jeg er vant med to typer pannekaker fra jeg var liten.

En sort ble brukt til middag med flesk eller pølsebiter f.eks. De er gjerne tjukke og feite, om man steker de i fleskefett.

Tynne pannekaker/melkekaker har vi syltetøy, smør/sukker, ost, prim el.l. på (eller et fyll a la det man kan ha i lefser). Disse spiser vi til kaffe, gjerne sammen med andre kaker om vi har besøk f.eks.

Skrevet

Jeg er vant med to typer pannekaker fra jeg var liten.

En sort ble brukt til middag med flesk eller pølsebiter f.eks. De er gjerne tjukke og feite, om man steker de i fleskefett.

Tynne pannekaker/melkekaker har vi syltetøy, smør/sukker, ost, prim el.l. på (eller et fyll a la det man kan ha i lefser). Disse spiser vi til kaffe, gjerne sammen med andre kaker om vi har besøk f.eks.

Melkekaker er ikke det samme som pannekaker. Min eks-svigermor lage melkekaker og de så ut som pannekaker, men jeg lurer på om det ikke var noe surmelk i dem? De smakte litt som sveler tror jeg.

Skrevet

Jeg skjønner ingenting jeg. For meg er pannekaker en dessert, noe jeg gjerne har sukker eller syktetøy på. Men jeg ser det foreslås bacon, flesk, poteter, rømme, pølser osv???? Eh er ikke pannekaker søte? Snakker dere om en annen type pannekaker enn meg? Eller lager dere pannekakene slik at det smaker som tortilla lefser istedet?

*forvirret*

Jeg er helt enig meg deg. Pannekaker spises med sukker og / eller syltetøy. :)

Skrevet

Vi har også bare en type pannekaker, men vi har oftest suppe først, så det blir jo en slags dessert. (Vi spiser dem som regel med syltetøy, men siden jeg har bodd i Trøndelag hender det jeg steker litt bacon også...)

Jeg bruker sukker på pannekakene og suppe (grønnsakssuppe, ertersuppe, kjøttsuppe, betasuppe, minestronesuppe) ved siden av (ikke først). Veldig godt :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...