morsan Skrevet 27. februar 2008 Skrevet 27. februar 2008 Aha, og jeg som er litt "anti Fedon":) Jeg også;-) Jeg får si som Ingrid Bjørnov: "Det går tross alt rundt folk i denna byen som har overlevd 20 år på heroin, så hvor farlig kan egentlig karbohydrater være?!" 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 27. februar 2008 Skrevet 27. februar 2008 Hvorfor gå inn for mindre brød:? Bare nysgjerrig:) Mindre karbohydrater funker for oss med tanke på vektnedgang. Og jeg får i gang magen min. Har alltid hatt en mage som romler og forstopper seg når det blir for mye karbohydrater,så det passer bra for meg å redusere inntaket ) Men spiser litt knekkebrød osv da. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 27. februar 2008 Skrevet 27. februar 2008 Nå er ikke utvalget kjempestort her vi bor, men Josefine-brød faller i smak hos alle 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 27. februar 2008 Skrevet 27. februar 2008 Jeg også;-) Jeg får si som Ingrid Bjørnov: "Det går tross alt rundt folk i denna byen som har overlevd 20 år på heroin, så hvor farlig kan egentlig karbohydrater være?!" *hikster* Alt med måte, vettu ;D 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 27. februar 2008 Skrevet 27. februar 2008 Vi har kjøpt endel spleisebrød i åresvis, men det er ganske dyrt. På nærbutikken koster det 23-24 kr, mens på Rema er det noen kr billigere. Vi har begynt å variere mer, og jeg har begynt å bake litt selv. Jeg er så takknmelig for brødskjærermaskinene som butikkene har. Den har spart meg for mye brødskjæring hjemme. Hva er spleisebrød? 0 Siter
morsan Skrevet 27. februar 2008 Skrevet 27. februar 2008 [quote name=Lotte )' timestamp='1204117308' post='3814831] Hva er spleisebrød? Når to eller flere spleiser på ett brød?? ;-p 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 27. februar 2008 Skrevet 27. februar 2008 Når to eller flere spleiser på ett brød?? ;-p Spleise med nabo'n? *hehe* Aldri hørt om det... Jeg baker stort sett selv. Har en supergod oppskrift. *nam* 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 27. februar 2008 Skrevet 27. februar 2008 [quote name=Lotte )' timestamp='1204117308' post='3814831] Hva er spleisebrød? En krone av salget for hvert brød går til driften av Statsraad Lemkuhl, derfor er det litt dyrere. Det er altså et spleiselag 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 27. februar 2008 Skrevet 27. februar 2008 En krone av salget for hvert brød går til driften av Statsraad Lemkuhl, derfor er det litt dyrere. Det er altså et spleiselag Aha! 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 27. februar 2008 Skrevet 27. februar 2008 Jeg husker faktisk veldig godt første gangen jeg smakte Kiwi. Søsteren min hadde ekstrajobb på et hotell, og en dag hadde det vært en frukt- og grønt-konferanse el lign, der kjøpmenn fra hele distriktet fikk demonstrert nye sorter frukt og grønt som nå kom i salg. Søsteren min hadde med smaksprøver hjem, deriblant av Kiwi. Dette kan kanskje ha vært i 1982 eller deromkring.;-) Det har vært en vanvittig utvikling siden dengang! Poden syns det er kjemperart at vi ikke pleide å ha paprika, salat, tomater etc til vanlig foreksempel. Hos oss pleide vi å ha agurk som det grønne innslaget på skiva til hverdags rundt 1980. Men mamma var en aktiv dame, så rett som det var hadde hun treff, og da vanket det både paprika, rapidsalat i små potter og som sagt kiwi på snittene. Men allerede rundt 1985 var dette endret husker jeg, og vi hadde et langt rausere utvalg også til hverdags. 0 Siter
oktaviastar Skrevet 27. februar 2008 Skrevet 27. februar 2008 Liker ingen kjøpebrød rett og slett. 0 Siter
Gjest J.R.-07 Skrevet 29. februar 2008 Skrevet 29. februar 2008 Jeg også;-) Jeg får si som Ingrid Bjørnov: "Det går tross alt rundt folk i denna byen som har overlevd 20 år på heroin, så hvor farlig kan egentlig karbohydrater være?!" Godt sagt:) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.