Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fikk et tips i dag fra en venninne som ikke spiser egg - har ikke prøvd det ut selv men kommer til å gjøre det etterhvert.

Alle matretter som egentlig skal være egg i, kan brukes sammen med dette istedet. Det blir som en "egg-erstatter".

Rør linfrø i en foodprosessor så de blir som en litt grov sand (ikke helt pulverisert). Tilsett en halv kopp vann av gangen til du får en grei konsistens (som minner om råe egg).

Min venninne sa at hennes meget kresne mann ikke merket forskjell og bakevarer (som pannekaker og vaffler) blir like luftige som med ekte egg.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/301165-tips-matlaging-uten-egg/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...