Hugmee Skrevet 7. mars 2008 Del Skrevet 7. mars 2008 Fikk et tips i dag fra en venninne som ikke spiser egg - har ikke prøvd det ut selv men kommer til å gjøre det etterhvert. Alle matretter som egentlig skal være egg i, kan brukes sammen med dette istedet. Det blir som en "egg-erstatter". Rør linfrø i en foodprosessor så de blir som en litt grov sand (ikke helt pulverisert). Tilsett en halv kopp vann av gangen til du får en grei konsistens (som minner om råe egg). Min venninne sa at hennes meget kresne mann ikke merket forskjell og bakevarer (som pannekaker og vaffler) blir like luftige som med ekte egg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/301165-tips-matlaging-uten-egg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.