Gå til innhold

sukkerbrød


Anbefalte innlegg

Gjest mølleren

Skal spise bløtkake i morgen. Har ikke tid til å lage sukkerbrødet i morgen, så jeg tenkte å lage det i dag og fylle det i morgen med krem. Kan jeg lage sukkerbrødet et døgn før jeg fyller det uten at det blir ødelagt, eller skal man dele det opp og dynke bunnene? har ikke peil på dette. Dere mødre er så flinke ;)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/302846-sukkerbr%C3%B8d/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...