Gjest mølleren Skrevet 31. mars 2008 Del Skrevet 31. mars 2008 Skal spise bløtkake i morgen. Har ikke tid til å lage sukkerbrødet i morgen, så jeg tenkte å lage det i dag og fylle det i morgen med krem. Kan jeg lage sukkerbrødet et døgn før jeg fyller det uten at det blir ødelagt, eller skal man dele det opp og dynke bunnene? har ikke peil på dette. Dere mødre er så flinke 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/302846-sukkerbr%C3%B8d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linnea78 Skrevet 31. mars 2008 Del Skrevet 31. mars 2008 Går fint å lage det en dag i forveien. Pakk det godt inn og sett det i kjøleskapet. Du kan også putte det i fryseren. Sukkerbrød er opptint igjen med det samme du tar det opp. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/302846-sukkerbr%C3%B8d/#findComment-2454219 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mølleren Skrevet 31. mars 2008 Del Skrevet 31. mars 2008 Går fint å lage det en dag i forveien. Pakk det godt inn og sett det i kjøleskapet. Du kan også putte det i fryseren. Sukkerbrød er opptint igjen med det samme du tar det opp. Takk, takk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/302846-sukkerbr%C3%B8d/#findComment-2454227 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.