Gjest bakerspire Skrevet 10. april 2008 Skrevet 10. april 2008 Kom på det da jeg så innlegget under, skulle ha spurt dere for lenge siden... Har en kenwood som jeg sliter med... Når jeg lager deiger eller rører så tar ikke elteren og vispen helt ned, det blir alltid liggende masse mel eller røre nederst som ikke blir blandet ut med resten... Synes også det er dårlig patent med at man ikke kan bruke slikkepott for å ta ned fra kantene mens maskina går... Noen andre som plages med det samme? Eller er det jeg som gjør noe feil? 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 10. april 2008 Skrevet 10. april 2008 Kanskje maskina di er litt "slækk"? Når bakebollen er tom, og du har på eltekroken, så skal du bare få plass til et ark mellom eltekrokens tupp og bakebollens bunn. Har du mer plass, så er maskina slapp. Jeg _tror_ det er mulig å stramme den, altså å senke eltekroken noen millimeter, men jeg husker ikke hvordan. Jeg plages ikke med det samme som deg, utenom hvis deigen er for tørr. Da kan det bli liggende igjen litt i bunn. Ta en tur til et sted de selger kjøkkenmaskina, og spør der. :-) 0 Siter
Excelsion 2 Skrevet 10. april 2008 Skrevet 10. april 2008 Min er helt ny, den tar heller ikke det lille som ligger i bunnen av bollen, men det er da bare å dytte hodet som holder eltekroken lenger ned, så tar det med det meste. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 10. april 2008 Skrevet 10. april 2008 Se i veiledninga, eller søk den opp på nett. Den delen som eltekroken monteres på, er feil innstilt. Du kan justere denne selv, slik at den blir riktig. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.