Gjest Matmonseline Skrevet 12. april 2008 Skrevet 12. april 2008 Har masse hjortekjøtt i fryseren, og tenkte å steke biff i morgen. Hva er best å bruke, indre- eller ytrefilét? 0 Siter
Gjest heyheymymy Skrevet 12. april 2008 Skrevet 12. april 2008 det hørtes utrolig godt ut. Jeg er våken. Ha en fin søndag da ! 0 Siter
Gjest Matmonseline Skrevet 13. april 2008 Skrevet 13. april 2008 Indrefilèt, uten tvil! Tusen hjertelig takk for svar! Indrefileten er tatt ut av fryseren ;-) 0 Siter
Gjest Matmonseline Skrevet 13. april 2008 Skrevet 13. april 2008 det hørtes utrolig godt ut. Jeg er våken. Ha en fin søndag da ! Tusen takk ;-) Ja, jeg håper det vil smake! Ha en super søndag du også!! :-) 0 Siter
Gjest Matmonseline Skrevet 13. april 2008 Skrevet 13. april 2008 Indrefilèt, uten tvil! Har du (evt andre) forresten noen tips til hvordan få biffen best mulig..? Mmm, begynner å bli sulten, gitt ;o) 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 14. april 2008 Skrevet 14. april 2008 Har du (evt andre) forresten noen tips til hvordan få biffen best mulig..? Mmm, begynner å bli sulten, gitt ;o) Ble den god? 0 Siter
Gjest Matmonseline Skrevet 16. april 2008 Skrevet 16. april 2008 Ble den god? Ja, vet du, det ble noe av det beste jeg noensinne har laget! Tusen takk for svar, kjempe-takknemlig :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.