Gå til innhold

Dessert av ting man vanligvis har i huset?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hehe, pudding har jeg faktisk aldri laget, men det henger nok nøye sammen med at jeg ikke liker slikt selv. Selv om jeg faktisk _har_ smakt en knallgod hjemmelaget karamellpudding, kom jeg på akkurat nå, ... med en nydelig likørsaus (eller var det kanskje sausen jeg hadde sansen for? ;))

Hjemmelaget karamellpudding er noe av det beste jeg vet, og creme brulé, men jeg er generelt sett ikke noe voldsomt dessert- eller kakemenneske.

Skrevet

Godt du ikke var der jeg var i påsken, da... da hadde du nok lagt på deg et par kilo ;).

Jeg la på meg nok i påsken der jeg var takk. :o/ Men nå er påskekiloen straks borte! :o)

Gjest Elextra
Skrevet

Hjemmelaget karamellpudding er noe av det beste jeg vet, og creme brulé, men jeg er generelt sett ikke noe voldsomt dessert- eller kakemenneske.

Ja, skikkelig hjemmelaget crème brûllée kan være knallgodt også - bør være lunken og med skikkelig sprø karamellisert overflate... *nam*.

Hehe, også jeg som sa jeg ikke var så begeistret for desserter.

Skrevet

Ja, skikkelig hjemmelaget crème brûllée kan være knallgodt også - bør være lunken og med skikkelig sprø karamellisert overflate... *nam*.

Hehe, også jeg som sa jeg ikke var så begeistret for desserter.

;-)

AneM1365380603
Skrevet

Bortsett fra Geir sine forslag er det ikke lurt å lese denne tråden, dessertmenneske som jeg er får jeg lyst på alt! Men siden min kjære har et øyeblikks anfall av stahet og nekter å spise is så skal jaggu ikke jeg heller!

Skjønt, jeg har litt bringebær i kjøleskapet og en dæsj vaniljesaus.... *sikle*

Noe av det beste jeg kan få er Dronning Maud pudding, som egentlig er en fromasj. Det er vanilje- eller eggfromasj med raspa sjokolade mellom lagene. Oppå toppen er det også rikelig med sjokoladestrø. Jeg så de hadde det på Ica i ferskvaredisken. Det var bare såvidt jeg klarte å stå i mot.

Helga er slutt snart, så skal du nisse i kjøleskapet eller fryseren får du gjøre det nå.

Skrevet

Eg aner ikkje hva du normalt har i huset, men her hadde det ikkje blitt rare desserten.

Eg har alltid, salt, pepper, sukker, smør, toalettpapir, såpe, lyspærer og tannkrem.

Såpe med salt og pepper er sikkert snadder på en søndagskveld, og spesielt om du har vært stygg i munnen ;)

Skrevet

Mamma pleide ofte å lage "russekrem" da vi var små; det er bare å koke smulegryn til grøt sammen med rød saft i stedet for vann, avkjøl, og pisk med håndmikser til den blir fluffy. Servér med melk eller fløte.

Kjempegodt!

Gjest xbellax
Skrevet

Hehe, med is, jordbær, sjokoladesaus og bananer i hus skulle vel jeg også klart å trylle frem en dessert, ja :-)

Sikker?

;-)

Skrevet

Hermetisk fersken og krem?

Er det vanlig å ha både fløte og hermetiske fersken i huset? ;-)

Skrevet

Geirs kommentar var jo i grunnen midt i blinken, for hva er det "vanlig" å ha i et hus? Noen har f eks alltid egg, andre sjelden egg. Smaken er som baken.

Var det ikke Hanna Winsnes som skrev i sin berømte kokebok: "Man tager hvad man haver, 19 egg og pisker dem i en bolle..." ;-)

Minner meg også om da vi skulle ha overnattingsbesøk av min søster med barn, lenge før vi fikk barn selv, og jeg spurte om jeg skulle kjøpe inn noe spesielt pålegg. Neida, forsikret søsteren min, det var ikke nødvendig, for barna spiste "helt vanlig pålegg", slik som tubeost, prim, syltetøy. Vi hadde _ingenting_ av dette i huset!! ;-)

hare1365380455
Skrevet

Er det vanlig å ha både fløte og hermetiske fersken i huset? ;-)

Jeg er vant til å alltid ha en boks hermetiske fersken eller hermetiske pærer i hus (selv om vi ikke spiser det så ofte), og foreldrene mine har det samme + de har alltid fløte. ;)

Skrevet

Jeg er vant til å alltid ha en boks hermetiske fersken eller hermetiske pærer i hus (selv om vi ikke spiser det så ofte), og foreldrene mine har det samme + de har alltid fløte. ;)

;-)

Hermetisk frukt spiser jeg ikke, og heller ikke krem, så kanskje ikke så rart at jeg ikke har slike ting i huset;-)

Skrevet

Mamma pleide ofte å lage "russekrem" da vi var små; det er bare å koke smulegryn til grøt sammen med rød saft i stedet for vann, avkjøl, og pisk med håndmikser til den blir fluffy. Servér med melk eller fløte.

Kjempegodt!

Høres godt ut, må testes en dag!

Skrevet

Eg aner ikkje hva du normalt har i huset, men her hadde det ikkje blitt rare desserten.

Eg har alltid, salt, pepper, sukker, smør, toalettpapir, såpe, lyspærer og tannkrem.

Hihi, vurderte å ramse opp men det var så masse greier ;-)

Skrevet

Fremdeles lyst på dessert, den var jo tom jo :(

Må sjekke først neste gang vettø! :D

Skrevet

Høres godt ut, må testes en dag!

Godt er det ja! Men det skulle selvsagt være med rød saft i stedet for MELK, ikke i stedet for vann. Gikk litt fort i svingene :o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...