Lillemus Skrevet 25. april 2008 Skrevet 25. april 2008 He-he, skjønner den, jeg spiser den fortsatt da, la det ikke være noen tvil om det, men når jeg spiser rømme, som i ren rømme, på bakels, muffeluffer, lapper, til laks o.l velger jeg lettrømme, og også når jeg blander det i dip og dressinger. Men når jeg har det i f.eks sjokosladekake, og annen bakst må det være seterrømme, også i finnbiff og andre typer gryter der rømme er en naturlig ting å ha. Skjønner? *Hihi* Jeg bare måtte...;o) 0 Siter
Aggathe Skrevet 25. april 2008 Skrevet 25. april 2008 *Hihi* Jeg bare måtte...;o) Jepp, jeg måtte faktisk tenke nå, konkluderte med at rømme er veldig godt, mange favoritt-retter som kom opp der! Kos deg med popkornet, fikk faktisk litt lyst på det jeg også nå 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.