Gå til innhold

Holdbarhet på tinte, rå scampi


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har tint rå scampi som jeg har lagt i marinade. De har vel ligget der i ca 10 timer nå. Nå har dagens program endret seg så jeg sannsynligvis ikke får stekt og spist dem før i morgen. Tror dere det går bra, eller blir de ødelagt da, så jeg heller bør steike dem nå, og varme igjen i morgen når de skal spises? Har så lite peiling på holdbarhet på tinte matvarer, og vil selvsagt ikke la dem bli ødelagt.

Fortsetter under...

Skrevet

Så lenge de ikkje hadde "gått ut på dato" når du la de i frysen, så holder de fint til i morra.

Sett de mørkt og kjølig, i kjøleskapet til i morra.

Bon apetitt!

Gjest kjappiss
Skrevet

Vi fikk skikkelig diare etter å ha venta for lengemed å steike scampis som hadde vært frosne. Vi ble ikke syke, men altså måtte styrte på dossen begge to rett etterpå.

Gjest Elextra
Skrevet

Oi, det fikk jeg lyst på - hvordan lager du marinaden, eller kanskje jeg skal overta dem? ;)

Ikke nettopp svar på spørsmålet ditt, men...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...