Hushjelpen Skrevet 29. april 2008 Skrevet 29. april 2008 Forslag til all type mat som kan lages på grillen (enkel kulegrill) mottas med takk:o) Jeg har denne lille kulegrillen og en liten microbølgeovn til rådighet, men er trenger noen tips til litt variasjon fra grillribbe og pølser... Håper det kommer mange gode oppskrifter og ideer:o) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 29. april 2008 Skrevet 29. april 2008 En ting jeg og hele familien synes er godt er marinerte kyllingfileter med bacon. Legg kyllingfileter en times tid i marinade. Rull bacon rundt, som festes med tannpirkere//cocktailpinner. Godt med ris, pasta og/eller salat til. Gjerne pestosaus på pastaen. Marinaden slenger du sammen av olivenolje, eddik, presset hvitløk, urter, salt & pepper. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 29. april 2008 Skrevet 29. april 2008 Jeg plukka opp et par freshe tips her. http://tux1.aftenposten.no/nettprat/grill_20070106/ 0 Siter
Persille1365381127 Skrevet 29. april 2008 Skrevet 29. april 2008 Om du lager grillspyd kan du jo tre på nesten hva som helst. Kombiner forskjellige typer kjøtt og fisk med varierte grønsaker, og server med salat til 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 29. april 2008 Skrevet 29. april 2008 En ting jeg og hele familien synes er godt er marinerte kyllingfileter med bacon. Legg kyllingfileter en times tid i marinade. Rull bacon rundt, som festes med tannpirkere//cocktailpinner. Godt med ris, pasta og/eller salat til. Gjerne pestosaus på pastaen. Marinaden slenger du sammen av olivenolje, eddik, presset hvitløk, urter, salt & pepper. Ett spørsmål: Når du steker dette på grillen, legger du da folie på rista først - eller legger du kjøttet direkte på rista? 0 Siter
Gjest midia Skrevet 29. april 2008 Skrevet 29. april 2008 Som tilbehør bruker vi å legge grønnsaker (mais, løk, paprika, sopp osv) i aluminiumsfolie, strør på masse salt og pepper og store klatter smør og pakker det sammen og legger det på grillen. Det blir kjempegodt og en hærlig kryddersaus av smøret. 0 Siter
Jølsen Skrevet 30. april 2008 Skrevet 30. april 2008 Spidd med følgende: Rå kyllingfiletbiter Auberginbiter Tomatbiter Soppbiter Babymaisbiter Løkbiter Hvitløksbiter Brokkolibiter 0 Siter
Jølsen Skrevet 30. april 2008 Skrevet 30. april 2008 En ting jeg og hele familien synes er godt er marinerte kyllingfileter med bacon. Legg kyllingfileter en times tid i marinade. Rull bacon rundt, som festes med tannpirkere//cocktailpinner. Godt med ris, pasta og/eller salat til. Gjerne pestosaus på pastaen. Marinaden slenger du sammen av olivenolje, eddik, presset hvitløk, urter, salt & pepper. Ikke bacon da, det er jo svin. Kylling er bra til grill, og biffkjøtt. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 30. april 2008 Skrevet 30. april 2008 Laks eller ørret som du renser, vasker, fyller med sitron, salt, pepper, dill og litt smør. Pakk inn i alufolie og stek ca 10 minutter eller til kjøttet løsner fra beina. Serveres med en god salat og evt. varm potetsalat. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 30. april 2008 Skrevet 30. april 2008 Sopp, med fetaostbiter oppi. Jeg dypper ofte soppene oppi marinade som jeg har til kjøttet først, så fetaost oppi, gjerne soltørket tomat også. Potetbiter, grønnsaker som du lyster, hiv fetaost oppi, og gjerne laken den ligger i (Lyst sin med soltørket tomat og paprika har en nydelig smak, og god lake), og noen klatter smør, pakk inn i aliminumsfolie. Helt marinert stykke av svin. Å, nå står det stille hva det heter, men det er ett rundt litt stort stykke som er marinert. Pass på at du griller det lenge nok, og snur ofte. Ørret og laks er jo nydelig på grillen, enten som stykker eller hel fisk. Scampi er snadder, mariner først. Pølser med bacon surret rundt. Å, dæven, nå ble jeg sulten! 0 Siter
Gjest GA Skrevet 30. april 2008 Skrevet 30. april 2008 Ikke bacon da, det er jo svin. Kylling er bra til grill, og biffkjøtt. Bacon er veldig godt rundt både kyllingfilet og biff det! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 30. april 2008 Skrevet 30. april 2008 Ett spørsmål: Når du steker dette på grillen, legger du da folie på rista først - eller legger du kjøttet direkte på rista? Jeg legger kjøttet rett på rista. Baconen blir sprøere på den måten, men det blir jo mer rengjøring etterpå... 0 Siter
muskath Skrevet 30. april 2008 Skrevet 30. april 2008 En lettvint ide: Kjøttdeig eller karbonadedeig deles i passende biter og trykkes flate, salt og pepper på og så på grillen. Kjappe og gode "hamburgere". Kjempegodt i lomper! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 30. april 2008 Skrevet 30. april 2008 Gosh, nå fikk jeg lyst på grillmat *slafs*. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.