random1365380890 Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Hva slags løk skal man ha? Vanlig rå? Rød? Sprø? 0 Siter
Gjest lauk Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Spiser det ikke selv, men har observert at det enten pleier å være sprø løk eller vanlig surra/stekt løk. 0 Siter
Bookworm Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Smak og behag det, selv foretrekker jeg rødløk og remulade på roastbeef:-) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Og sølvløk sammen med den rå rødløken, sammen med remulade er dette et must. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Vanligvis rå løk og remulade. Nå om dagen: Philadelphia light-ost. Slanker'n, ja... 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Løken skal være sprøstekt. Og man må ha remulade og sylteagurk ) 0 Siter
birdie Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Er ikke så viktig med løk, men det er veldig greit med smøreost naturell under og agurkmiks på toppen. 0 Siter
Gjest Megler Smekk Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Man skal selvfølgelig ikke ha løk i det hele tatt. Kun sylteagurk og majones. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 På roastbeef skal man ha rå rødløk, remulade og sylteagurk. Og gjerne litt bladpersille. *slafse* 0 Siter
morsan Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Rå løk, enten vanlig gul løk eller rødløk. Og selvsagt sylteagurk og remulade:-) 0 Siter
GeirB Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Du må ikkje ha løk på i det hele tatt. Det beste er faktisk å bruke remulade, litt salt og asparges. *slafs* 0 Siter
Jølsen Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Du må ikkje ha løk på i det hele tatt. Det beste er faktisk å bruke remulade, litt salt og asparges. *slafs* Skal du begynne med sånne *skrive hva du gjør her* også nå?! 0 Siter
GeirB Skrevet 8. mai 2008 Skrevet 8. mai 2008 Skal du begynne med sånne *skrive hva du gjør her* også nå?! He. he...ja det har du rett i! Har nett våkna. 0 Siter
Gjest Babyløven Skrevet 9. mai 2008 Skrevet 9. mai 2008 Rå rødløk eller rå purreløk. + Remulade eller potetsalat. 0 Siter
Gjest matprat Skrevet 9. mai 2008 Skrevet 9. mai 2008 Vanligvis rå løk og remulade. Nå om dagen: Philadelphia light-ost. Slanker'n, ja... Er du nå sikker på at den osten er noe sunnere enn remulade? Remulade inneholder i allefall sunn olje. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 9. mai 2008 Skrevet 9. mai 2008 Vanligvis rå løk og remulade. Nå om dagen: Philadelphia light-ost. Slanker'n, ja... Kan du være så snill å motivere meg til å foreta de nødvendige oppofrelser for å gå ned 3-4-5 kilo til sommerferien? Skal klare å holde meg unna sjokolade og slikkerier, men har store vanskeligheter med å ligge unna en del andre ting - vin og øl i særdeleshet. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 9. mai 2008 Skrevet 9. mai 2008 Vanligvis rå løk og remulade. Nå om dagen: Philadelphia light-ost. Slanker'n, ja... Aioli er også godt til remulade synes jeg. Mills har de, og de er gode synes jeg. Mye mindre fett enn remulade og majones. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. mai 2008 Skrevet 9. mai 2008 Aioli er også godt til remulade synes jeg. Mills har de, og de er gode synes jeg. Mye mindre fett enn remulade og majones. Ja, den er veldig god, og med samme kaloriinnhold som lettmajones, tror jeg? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.