Gjest hva gjør jeg nå da skal tro? Skrevet 13. mai 2008 Del Skrevet 13. mai 2008 lager kake og skal ha på en sjokoladglasur som jeg har laget av kakao, smør, kokesjokolade og litt kaffe. blandet alt sammen og varmet opp på svak varme. Nå ser den ut som et misfoster -har sprukket og virker som om det blir verre jo mer jeg rører. kan den reddes? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 13. mai 2008 Del Skrevet 13. mai 2008 Ha i ei eggeplomme og rør som ville f*** 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hva gjør jeg nå da skal tro? Skrevet 13. mai 2008 Del Skrevet 13. mai 2008 Ha i ei eggeplomme og rør som ville f*** ....har nå gjort det og det er eneste stor klump. jeg kan ta opp hele greia med en skje! den er som en ball. Virker som om det må tilsettes veske av et eller annet slag......? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 13. mai 2008 Del Skrevet 13. mai 2008 ....har nå gjort det og det er eneste stor klump. jeg kan ta opp hele greia med en skje! den er som en ball. Virker som om det må tilsettes veske av et eller annet slag......? Øh... Da veit jeg dessverre ikke. Den jeg pleier å lage består av melis, kakao, litt vaniljesukker og litt sukker, smør og kaffe. Og når den ser sjaber ut, er det bare å tilsette eggeplomma, så blir den glatt og lekker. Hvis den alikevel er ødelagt, kan du jo forsøke å tilsette litt mer væske og se om det funker. Og funker det ikke, er det bare å begynne på nytt. Beklager at det ikke funka. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hva gjør jeg nå da skal tro? Skrevet 13. mai 2008 Del Skrevet 13. mai 2008 tilsatte kald fløte - nå ble den perfekt! takk skal du ha.. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hva gjør jeg nå da skal tro? Skrevet 13. mai 2008 Del Skrevet 13. mai 2008 Øh... Da veit jeg dessverre ikke. Den jeg pleier å lage består av melis, kakao, litt vaniljesukker og litt sukker, smør og kaffe. Og når den ser sjaber ut, er det bare å tilsette eggeplomma, så blir den glatt og lekker. Hvis den alikevel er ødelagt, kan du jo forsøke å tilsette litt mer væske og se om det funker. Og funker det ikke, er det bare å begynne på nytt. Beklager at det ikke funka. den skulle jo til deg, ikke meg selv : tilsatte kald fløte - nå ble den perfekt! takk skal du ha.. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.