Gå til innhold

Kransekaken ble for tørr - noe jeg kan gjøre???


Anbefalte innlegg

Jeg har laget kransekake til min datters bursdag. Boka til Ingrid var IKKE riktig ang. hvor lenge dette skulle stå i ovnen (i alle fall feil for MIN kake :-((. Nå er ringene mer kjeks en seige, etter all den jobben. Er det noen kakeeksperter her som vet hvordan jeg forvandler en tørr kransekake til en deilig seig en?

Fortsetter under...

Annonse

Ifølge min mor som er ekspert på kransekaker er det viktig at man bruker store egg (størst mulig) når man baker den. Hvis hun bare har små egg tar hun et ekstra.

Hun bruker Espelids oppskrift.

Likeså er det viktig å ikke steke for lenge. Den må heller ikke stekes for lite, så hun sitter og ser inn i stekeovnen for å få akkurat riktig tid.

Kaken blir best om den fryses før bruk.

Oppevares kjølig med en brødskive i midten.

Brødskiva (eller poteten/eplene) tilfører fuktighet til kaka.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...