Spirello Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Hei! trenger hjelp til glasur som skal brukes på sjokoladekake-tog. Bare melis-glasur synes jeg er søtt og kvalmt, så må være en god, men ikke for søt glasur som er enkel å gline ut. Som dere skjønner lager ikke jeg sjokoladekaker ofte.. hehe.. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
spiky Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Nå har jeg ikke oppskriften foran meg, men den jeg pleier å lage (som er rågod) består av smeltet smør, melis og et par skjeer sterk kaffe… Og så drysser jeg kokos på toppen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Nå har jeg ikke oppskriften foran meg, men den jeg pleier å lage (som er rågod) består av smeltet smør, melis og et par skjeer sterk kaffe… Og så drysser jeg kokos på toppen Hverken kakao eller sjokolade i..? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
spiky Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Hverken kakao eller sjokolade i..? Oj, sorry! Joda, det er kakao i den. he-he. Tror forholdet er ca sånn ca: 100 smeltet smør, 3-4 dl melis, og 3-4 ss kakao, samt kaffen da. Den får en fin litt seg konsistens som er lett å bre utover en lunken kake. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spirello Skrevet 13. august 2008 Forfatter Del Skrevet 13. august 2008 Oj, sorry! Joda, det er kakao i den. he-he. Tror forholdet er ca sånn ca: 100 smeltet smør, 3-4 dl melis, og 3-4 ss kakao, samt kaffen da. Den får en fin litt seg konsistens som er lett å bre utover en lunken kake. Kan du ikke sende meg oppskriften når du har den foran deg da? : ) Hørtes bra ut.. Ofte kan de bli for tynne, så blir det bare klin.. På forhånd takk 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
spiky Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Det skal jeg. Men det får jeg ikke gjort før i morgen tidlig 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Valnøtt Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Jeg lager en god en. En klatt - ca 150 g smør - romtemperert slik at det er mykt, men ikke smeltet. Kaffe - noen ss Melis - til den er passe tykk Kakao til fargen er passe mørk Man kan justere med mer av alt underveis :-) Den blir ekstra god med meierismør, og er myk og fin og smøre, men når smøret hardner og kaffen kjøles ned så blir den passe hard. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spirello Skrevet 14. august 2008 Forfatter Del Skrevet 14. august 2008 Jeg lager en god en. En klatt - ca 150 g smør - romtemperert slik at det er mykt, men ikke smeltet. Kaffe - noen ss Melis - til den er passe tykk Kakao til fargen er passe mørk Man kan justere med mer av alt underveis :-) Den blir ekstra god med meierismør, og er myk og fin og smøre, men når smøret hardner og kaffen kjøles ned så blir den passe hard. Takk takk 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.