Spirello Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Hei! trenger hjelp til glasur som skal brukes på sjokoladekake-tog. Bare melis-glasur synes jeg er søtt og kvalmt, så må være en god, men ikke for søt glasur som er enkel å gline ut. Som dere skjønner lager ikke jeg sjokoladekaker ofte.. hehe.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/312246-god-og-ikke-for-s%C3%B8t-glasur-til-sjokoladekake/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
spiky Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Nå har jeg ikke oppskriften foran meg, men den jeg pleier å lage (som er rågod) består av smeltet smør, melis og et par skjeer sterk kaffe… Og så drysser jeg kokos på toppen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/312246-god-og-ikke-for-s%C3%B8t-glasur-til-sjokoladekake/#findComment-2545702 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Nå har jeg ikke oppskriften foran meg, men den jeg pleier å lage (som er rågod) består av smeltet smør, melis og et par skjeer sterk kaffe… Og så drysser jeg kokos på toppen Hverken kakao eller sjokolade i..? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/312246-god-og-ikke-for-s%C3%B8t-glasur-til-sjokoladekake/#findComment-2545704 Del på andre sider Flere delingsvalg…
spiky Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Hverken kakao eller sjokolade i..? Oj, sorry! Joda, det er kakao i den. he-he. Tror forholdet er ca sånn ca: 100 smeltet smør, 3-4 dl melis, og 3-4 ss kakao, samt kaffen da. Den får en fin litt seg konsistens som er lett å bre utover en lunken kake. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/312246-god-og-ikke-for-s%C3%B8t-glasur-til-sjokoladekake/#findComment-2545707 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spirello Skrevet 13. august 2008 Forfatter Del Skrevet 13. august 2008 Oj, sorry! Joda, det er kakao i den. he-he. Tror forholdet er ca sånn ca: 100 smeltet smør, 3-4 dl melis, og 3-4 ss kakao, samt kaffen da. Den får en fin litt seg konsistens som er lett å bre utover en lunken kake. Kan du ikke sende meg oppskriften når du har den foran deg da? : ) Hørtes bra ut.. Ofte kan de bli for tynne, så blir det bare klin.. På forhånd takk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/312246-god-og-ikke-for-s%C3%B8t-glasur-til-sjokoladekake/#findComment-2545714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
spiky Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Det skal jeg. Men det får jeg ikke gjort før i morgen tidlig 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/312246-god-og-ikke-for-s%C3%B8t-glasur-til-sjokoladekake/#findComment-2545721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Valnøtt Skrevet 13. august 2008 Del Skrevet 13. august 2008 Jeg lager en god en. En klatt - ca 150 g smør - romtemperert slik at det er mykt, men ikke smeltet. Kaffe - noen ss Melis - til den er passe tykk Kakao til fargen er passe mørk Man kan justere med mer av alt underveis :-) Den blir ekstra god med meierismør, og er myk og fin og smøre, men når smøret hardner og kaffen kjøles ned så blir den passe hard. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/312246-god-og-ikke-for-s%C3%B8t-glasur-til-sjokoladekake/#findComment-2545738 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spirello Skrevet 14. august 2008 Forfatter Del Skrevet 14. august 2008 Jeg lager en god en. En klatt - ca 150 g smør - romtemperert slik at det er mykt, men ikke smeltet. Kaffe - noen ss Melis - til den er passe tykk Kakao til fargen er passe mørk Man kan justere med mer av alt underveis :-) Den blir ekstra god med meierismør, og er myk og fin og smøre, men når smøret hardner og kaffen kjøles ned så blir den passe hard. Takk takk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/312246-god-og-ikke-for-s%C3%B8t-glasur-til-sjokoladekake/#findComment-2546258 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.