Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg hadde stort lag for litt siden, og hadde ikke tid til annet enn å pakke bort maten som ble igjen og fryse rubb og stubb.

Det jeg nå lurer på er om det var så lurt å fryse spekemat, røkelaks, eggerøre osvosv.

Er spekematen særlig holdbar når jeg tar den opp igjen fra fryseren?

Fortsetter under...

Gjest ChiengMai
Skrevet

Spekematen greier seg nok bra og er vel omtrent like holdbar som før den kom i fryseren, men jeg kan ikke forestille meg at eggerøra er særlig delikat når den kommer opp fra fryseren igjen. Samme gjelder for f.eks potetsalat. Men spekemat? No problem.

Skrevet

Spekematen greier seg nok bra og er vel omtrent like holdbar som før den kom i fryseren, men jeg kan ikke forestille meg at eggerøra er særlig delikat når den kommer opp fra fryseren igjen. Samme gjelder for f.eks potetsalat. Men spekemat? No problem.

Å takk for svar, det var en lettelse!

Det viktigste er at spekematen holder seg :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...