adelie Skrevet 28. august 2008 Skrevet 28. august 2008 Lag heller grove fiskekaker av laks. Med krydder og ting. Pølser blir jo aldri bra, enten det er kylling eller fisk - for et eksperiment! (Har ikke smakt dem, og selv med en liter ketchup og sennep som kamuflasje, tror jeg det blir helt feil) 0 Siter
Mirabell Skrevet 29. august 2008 Skrevet 29. august 2008 Hmm... Jeg syns at de var helt greie, jeg, men jeg ser at jeg er i kraftig midretall her på DOL. De smakte en slags mystisk blanding av vanlig grillpølse og laks. Men jeg så at de ikke har solgt så bra som de hadde håpet, så jeg tipper de forsvinner fra markedet ganske snart! 0 Siter
meg__123! Skrevet 29. august 2008 Skrevet 29. august 2008 skriver under her. smaker pølser med en bismak av fisk. IKKE god kombinasjon :/ 0 Siter
Babette Skrevet 29. august 2008 Forfatter Skrevet 29. august 2008 Kødder du? Synes de er gode jeg. ''Kødder du? Synes de er gode jeg.'' Ja jøss. Som dyrefor er de nok helt OK. 0 Siter
Gjest liede Skrevet 30. august 2008 Skrevet 30. august 2008 De er jo ikke rå! Og jeg skrev jo at jeg smakte på en liten bit. Smaken blir neppe særlig bedre om det kommer en stekeskorpe utenpå dem. Andre pølser er jo kjempegode rett fra pakka. Jo, det hjelper faktisk å steke dem. Jeg spiser ikke kjøtt og syntes laksepølsene er helt ok å legge på engangsgrillen i parksesongen for å ha noe å grille. Men! De MÅ være varme. Lunkne eller kalde smaker det helt grusomt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.