naktros Skrevet 18. september 2008 Del Skrevet 18. september 2008 Jeg skal ha 8 venninder på middag i dag og lurer på hvordan jeg best steker kyllingfileer. Kan jeg brune de i pannen og så steke de videre i ovnen. Evt hvor lenge og hvor varm ovn? Supert hvis noen har en oppskrift på en god guakomole også:-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 18. september 2008 Del Skrevet 18. september 2008 Jeg synes kyllingfiletene blir best når jeg marinerer dem et par timer (i olivenolje, eddik, urter, hvitløk, salt og pepper) før jeg forsteker dem ved meget sterk varme, før jeg hiver dem i ovnen. Mener jeg pleier å ha ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter, andre har kanskje mer eksakt informasjon. Guacamole lager jeg av finhakket sjalottløk, hvitøk, litt tomat og sterk chilisaus, evt. frisk chili (men vær varsom). Jeg synes den blir best om den ikke er helt finmost med blender. Andre har sikkert mer eksakte oppskrifter :-). 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 18. september 2008 Del Skrevet 18. september 2008 Brun dem lett på ganske sterk varme i et par minutter på hver side, ha på litt salt, pepper og gjerne basilikum eller annet urtekrydder, legg dem så i smurt langpanne på en seng av grønnsaker. Masse blomkål, broccoli, purreløk, paprika, squash, babbymais (gulrot og kålrot trenger for lang tid til å bli myke). Kok så ut pannen med creme fraiche og hell over filetene og sett det hele i stekeovnen på 180 grader i 15 min. Ha gjerne i litt olje eller litt kraft kanskje. Server med ris eller fersk pasta. Nammmmm!!!! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 18. september 2008 Del Skrevet 18. september 2008 Brun dem lett på ganske sterk varme i et par minutter på hver side, ha på litt salt, pepper og gjerne basilikum eller annet urtekrydder, legg dem så i smurt langpanne på en seng av grønnsaker. Masse blomkål, broccoli, purreløk, paprika, squash, babbymais (gulrot og kålrot trenger for lang tid til å bli myke). Kok så ut pannen med creme fraiche og hell over filetene og sett det hele i stekeovnen på 180 grader i 15 min. Ha gjerne i litt olje eller litt kraft kanskje. Server med ris eller fersk pasta. Nammmmm!!!! Nam 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Platina Skrevet 18. september 2008 Del Skrevet 18. september 2008 Jeg synes kyllingfiletene blir best når jeg marinerer dem et par timer (i olivenolje, eddik, urter, hvitløk, salt og pepper) før jeg forsteker dem ved meget sterk varme, før jeg hiver dem i ovnen. Mener jeg pleier å ha ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter, andre har kanskje mer eksakt informasjon. Guacamole lager jeg av finhakket sjalottløk, hvitøk, litt tomat og sterk chilisaus, evt. frisk chili (men vær varsom). Jeg synes den blir best om den ikke er helt finmost med blender. Andre har sikkert mer eksakte oppskrifter :-). Litt avokado i guacamolen også kanskje? ;-) Jeg lager guacamole med avokado, hvitløk, sitronsaft, salt, pepper, litt rømme og eventuelt sjalottløk og/eller frisk chili. Smaker kanskje til med litt sukker også dersom det kjennes ut som den trenger det. Avokado bør være perfekt modnet. Er den for lite moden er den hard og smakløs. Er den overmoden så er den trådete og egner seg ikke i guacamole. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 18. september 2008 Del Skrevet 18. september 2008 Litt avokado i guacamolen også kanskje? ;-) Jeg lager guacamole med avokado, hvitløk, sitronsaft, salt, pepper, litt rømme og eventuelt sjalottløk og/eller frisk chili. Smaker kanskje til med litt sukker også dersom det kjennes ut som den trenger det. Avokado bør være perfekt modnet. Er den for lite moden er den hard og smakløs. Er den overmoden så er den trådete og egner seg ikke i guacamole. Hehe, avokado bør nok med, ja Og ved å lese dine tips kom jeg på at jeg også pleier å ha i litt presset lime (evt. sitron). Og salt og nykvernet pepper, selvfølgelig 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 18. september 2008 Del Skrevet 18. september 2008 Brun dem lett på ganske sterk varme i et par minutter på hver side, ha på litt salt, pepper og gjerne basilikum eller annet urtekrydder, legg dem så i smurt langpanne på en seng av grønnsaker. Masse blomkål, broccoli, purreløk, paprika, squash, babbymais (gulrot og kålrot trenger for lang tid til å bli myke). Kok så ut pannen med creme fraiche og hell over filetene og sett det hele i stekeovnen på 180 grader i 15 min. Ha gjerne i litt olje eller litt kraft kanskje. Server med ris eller fersk pasta. Nammmmm!!!! Får du grønnsakene dine stekt på 15 min? Det får aldri jeg. Må ha dem inni hvertfall 30 min. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 18. september 2008 Del Skrevet 18. september 2008 Får du grønnsakene dine stekt på 15 min? Det får aldri jeg. Må ha dem inni hvertfall 30 min. Små buketter vet du! ) Og blomkål og broccoli skal ha tyggemotstand, de skal ikke være helt gjennommyke så de blir som mos i munnen. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 18. september 2008 Del Skrevet 18. september 2008 Små buketter vet du! ) Og blomkål og broccoli skal ha tyggemotstand, de skal ikke være helt gjennommyke så de blir som mos i munnen. Jeg bruker små buketter. Jeg orker ikke å spise grønnsaker som knaser som om de skulle vært rå. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 18. september 2008 Del Skrevet 18. september 2008 Jeg bruker små buketter. Jeg orker ikke å spise grønnsaker som knaser som om de skulle vært rå. Åkei da, 15 min var kanskje i korteste laget, 20 min da. ;o) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.