astridny Skrevet 23. september 2008 Skrevet 23. september 2008 Hei. Jeg har begynt å bake brød hjemme,men jeg syns skorpa blir litt hard. Er det noen som har tips på hvordan man skal få skorpen mykere? Hva er det de som baker brødene i butikken gjør det? På forhånd takk for svar. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 23. september 2008 Skrevet 23. september 2008 Dusj med vann rett før og rett etter steking. Avkjøl under et klede. 0 Siter
Lillemus Skrevet 23. september 2008 Skrevet 23. september 2008 Jeg tar brødene ut av formene mens de er varme og pakker dem så inn i et vått kjøkkenhåndkle til de er kalde. 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 23. september 2008 Skrevet 23. september 2008 Hørtes ut som mine brød... Knall harde utenpå, men mine var rå inni da.... :0( 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.