Gjest har lyst på plan Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 dere som er så flink og lager ukeplaner og alt. Jeg synes det er så vanskelig å komme på ting å lage som alle vil spise. 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Tja, hos oss spiser alle det vi serverer, men det er jo gjerne fordi vi lager mat vi vet at alle spiser. I dag skal vi ha kjøttsuppe og klot, alt laget helt fra bunnen. NYDELIG! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Pannekaker, kjøttboller og potetmos, kjøttkaker i brun saus, fisk/fiskeboller/fiskekaker, spaghetti, gryterett. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Tja, hos oss spiser alle det vi serverer, men det er jo gjerne fordi vi lager mat vi vet at alle spiser. I dag skal vi ha kjøttsuppe og klot, alt laget helt fra bunnen. NYDELIG! Klot!? 0 Siter
Gjest har lyst på plan Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Tja, hos oss spiser alle det vi serverer, men det er jo gjerne fordi vi lager mat vi vet at alle spiser. I dag skal vi ha kjøttsuppe og klot, alt laget helt fra bunnen. NYDELIG! Høres godt ut men klot vet jeg ikke hva er. Selv skal jeg varme opp fårikålen jeg kokte ferdig kl. 21 i går kveld. 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Klot!? Ja. Veldig godt! Det heter sikkert noe annet på andre "språk". Det er raspa poteter, som man klemmer ut som mye vann som mulig ut av, blander med litt hvetemel, salt og pepper, og lager klumper av som kokes i vann. Hva kalles det hos deg? 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Høres godt ut men klot vet jeg ikke hva er. Selv skal jeg varme opp fårikålen jeg kokte ferdig kl. 21 i går kveld. Klot - se mitt svar til Elextra. 0 Siter
trollemor;o) Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Ja. Veldig godt! Det heter sikkert noe annet på andre "språk". Det er raspa poteter, som man klemmer ut som mye vann som mulig ut av, blander med litt hvetemel, salt og pepper, og lager klumper av som kokes i vann. Hva kalles det hos deg? HEr heer det potetball eller raspeball. Det skal vi også ha i dag. Det er egentlig vanlig å ha det på torsdager, men på søndager har vi tid til å lage det. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 I dag skal vi ha hjemmelaga fiskegrateng. 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 HEr heer det potetball eller raspeball. Det skal vi også ha i dag. Det er egentlig vanlig å ha det på torsdager, men på søndager har vi tid til å lage det. OK, det var vel det jeg egentlig trodde også. :-) 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 I dag skal vi ha får i kål. Gleder meg vilt. Lukter skikkelig pjuk i hele huset nå - mmmmm så godt :-). Ellers; hjemmelaget tomatsuppe med kalkunpølser og fullkornspasta, ovnsbakt ørret, masse kylling, salat og naturris, salater, fullkornspasta med tomatsaus, fisk i form, fiskeboller, gryte med grønnsaker, karbonadedeig og ris med mer. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Ja. Veldig godt! Det heter sikkert noe annet på andre "språk". Det er raspa poteter, som man klemmer ut som mye vann som mulig ut av, blander med litt hvetemel, salt og pepper, og lager klumper av som kokes i vann. Hva kalles det hos deg? Sånt finnes ikke hos meg. Men høres ut som noe jeg har hørt omtalt som kumler? 0 Siter
Gjest Altea Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 I dag er det lamme kotteletter på menyen : ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 I dag skal vi ha roastbeef og gratinerte poteter. Roastbeefen står i ovnen nå, må vel stå en stund etterpå og kose seg også. Nam nam. Gratengen er ferdiglaget på pose fra Sverige. Kjempegod. 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Sånt finnes ikke hos meg. Men høres ut som noe jeg har hørt omtalt som kumler? Mulig det er det, ja, raspeball sa trollemor - så det er nok ulike navn (og sikkert varianter også). Kjempegodt, og smaker ikke bare potet. Mmmmm! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Mulig det er det, ja, raspeball sa trollemor - så det er nok ulike navn (og sikkert varianter også). Kjempegodt, og smaker ikke bare potet. Mmmmm! Men er ikke potet bare fyyyy!? Høres ikke ut som noe jeg ville like veldig godt, men nå er nok jeg litt sær i matveien - ikke veldig glad i mange typisk tradisjonelle norske retter. * gleder meg til høstens Italiatur * 0 Siter
Gjest sjøstjerna Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Men er ikke potet bare fyyyy!? Høres ikke ut som noe jeg ville like veldig godt, men nå er nok jeg litt sær i matveien - ikke veldig glad i mange typisk tradisjonelle norske retter. * gleder meg til høstens Italiatur * Ja-da. Nå er det potet som er fy. For noen år siden var det egg. Det skifter. :-) 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Men er ikke potet bare fyyyy!? Høres ikke ut som noe jeg ville like veldig godt, men nå er nok jeg litt sær i matveien - ikke veldig glad i mange typisk tradisjonelle norske retter. * gleder meg til høstens Italiatur * Neida, potet er ikke bare fy, men MYE potet er bare fy. Også potetgull, da, men det regnes vel ikke som tradisjonsrik mat kanskje? :-) Jeg er særdeles matglad, dessverre, men poteter er heller ikke min favoritt. Unntatt i klot-form, da, da smaker det veldig godt! Og Italia - mmm... Var i Parma for noen år siden, det var en ren gastronimisk nytelse! Hvor skal du? 0 Siter
tonie Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Lamme koteletter er nå én ting, men hvis man vil være litt utenom det vanlige kan man prøve koteletter som _ikke_ er lamme. Splæsj, der sparka koteletten til poteten så den havna midt i panna på far i huset:) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. oktober 2008 Skrevet 5. oktober 2008 Neida, potet er ikke bare fy, men MYE potet er bare fy. Også potetgull, da, men det regnes vel ikke som tradisjonsrik mat kanskje? :-) Jeg er særdeles matglad, dessverre, men poteter er heller ikke min favoritt. Unntatt i klot-form, da, da smaker det veldig godt! Og Italia - mmm... Var i Parma for noen år siden, det var en ren gastronimisk nytelse! Hvor skal du? Jeg skal til Toscana. Ser frem til noen gode måltider (og godt drikke), ja! Og det som gjør maten ekstra deilig er at den er sunn også! *S* Spiser lite pasta og pizza når jeg er i Italia, men desto mer gode kjøtt- og grønnsaksretter med topp råvarer! *S* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.