Sofline Skrevet 7. oktober 2008 Del Skrevet 7. oktober 2008 Bruker dere morsmelk/morsmelkerstatning når dere lager grøt og f.eks. grønnsaksmos til babyen? I de oppskriftene jeg har brukes det morsmelk, men er det ikke like greit med vann og så tilsette ekstra fett? Er det egentlig nødvendig med ekstra væske i grønnsaks/fruktmos? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linnea78 Skrevet 7. oktober 2008 Del Skrevet 7. oktober 2008 Jeg har brukt litt av hvert i grønnsaksmos (ikke ku-melk da). Babyene får jo i seg litt mer næring dersom du tilsetter MM eller MME. Så kommer det kanskje litt an på hvor gamle babyene er også? I ferdiggrøt der det står tilsett MM/MME ville jeg absolutt ikke blandet med vann og litt olje e.l. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.