Gjest Shira :o) Skrevet 14. oktober 2008 Skrevet 14. oktober 2008 Jeg har en pakke kylling og kalkunpølser jeg må bruke i dag. Tenkte og lage pølsegrateng. Jeg er så fryktelig matlei, og har godt av å prøve noe annet enn mine vante måter og lage maten på. Etter å ha besøkt flere på gratengmiddag, skjønner jeg at grateng ikke bare er grateng ;o) Jeg har en universalmetode som jeg putter fisk, pølse, skinke, fiskepudding alt etter som oppi. Så hvordan lager du den? 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 14. oktober 2008 Skrevet 14. oktober 2008 Jeg bruker aldri oppskrift på grateng, bortsett fra at jeg har ca 3 dl makaroni i og 3-4 egg. Det blir sånn ca-mengder hele veien. Jeg liker fiskegrateng aller best, og muskat i er et must. Har du fersk fisk kan du ha i en terning med fiskebuljong. En annen grateng som er god er den med blomkål og skinke. Jeg har i en terning med grønnsaksbuljong der. Løk er viktig i alle gratenger. Jeg bruker liten form, ca 20X30 cm. Gratengen er i ovnen ca 1 time på 200 grader. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 14. oktober 2008 Skrevet 14. oktober 2008 Jeg bruker aldri oppskrift på grateng, bortsett fra at jeg har ca 3 dl makaroni i og 3-4 egg. Det blir sånn ca-mengder hele veien. Jeg liker fiskegrateng aller best, og muskat i er et must. Har du fersk fisk kan du ha i en terning med fiskebuljong. En annen grateng som er god er den med blomkål og skinke. Jeg har i en terning med grønnsaksbuljong der. Løk er viktig i alle gratenger. Jeg bruker liten form, ca 20X30 cm. Gratengen er i ovnen ca 1 time på 200 grader. Er ca mål hos meg også. Jeg ser du bruker mer egg enn meg, det skal jeg prøve. Og buljong. Muskat har jeg ikke prøvd, det skal jeg gjøre. Løk er must i svært mange typer mat her i heimen ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.